Menu

Locatieontwikkeling

Uw bedrijf is in beweging. Door veranderingen in wet- en regelgeving of marktomstandigheden zult u regelmatig overwegen of uw bedrijfslocatie nog optimaal is toegerust voor het bereiken van uw doelstellingen. Tegelijkertijd gaan beslissingen over aanpassingen niet over één nacht ijs.

In het complexe proces van herontwikkeling van bedrijfslocaties leidt een zorgvuldige voorbereiding tot een efficiënte uitvoering. Wij zorgen ervoor dat u tijdig weet welke vergunningen u nodig heeft en aan welke wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid u moet voldoen. Daarnaast heeft u uw eigen richtlijnen en ambities. Wij leggen alles naast elkaar en geven integraal advies. We ondersteunen in het hele proces van planning tot realisatie.

Bij de aankoop en ontwikkeling van een nieuwe locatie komen ook andere dingen kijken, zoals de selectie van de juiste locatie, de grondaankoop en de inrichting van het terrein. Zaken waarin wij ondersteunen en adviseren. Dat geldt ook voor het sluiten van bedrijfslocaties en het herstarten op een nieuwe locatie. Ontwikkelingen die een eigen karakteristiek en dynamiek kennen.

Door overheden worden we gezien als een gerespecteerd en betrouwbaar adviesbureau. Of het nu gaat om de ontwikkeling van uw huidige of een nieuwe locatie, wij kiezen voor een zorgvuldige, pragmatische en efficiënte aanpak waarmee we u ontzorgen. Tauw Takes Care!

Bekijk onze film over locatieontwikkeling

contactform

Meer informatie?

Of bel: Henry Raben, +31 65 39 40 21 8

velden met een * zijn verplicht