Menu

Bezoek Tauw op het Duurzaamheidsplein tijdens de BCDN 2017

Datum: 06-03-2017

Op 21 en 22 maart 2017 presenteert Tauw zich met trots op het Duurzaamheidsplein, onderdeel van de Business Contact Dagen Noord in Leeuwarden. Hét netwerkevent van ondernemend Noord Nederland.

Nederland vraagt om een toekomstbestendige leefomgeving. Daarom werken wij - samen met onze opdrachtgevers en onderwijsinstellingen - aan projecten die de ruimtelijke inrichting optimaliseren. Met de oplossingen van vandaag en uitdagingen van de toekomst in het achterhoofd.

Duurzaamheidsplein
Op het duurzaamheidsplein staat het verbinden tussen ‘denken’ en ‘doen’ op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

In onze stand (nr. 3092) laten we aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden zien hoe we werken aan een toekomstbestendige leefomgeving. Want maatschappelijk verantwoord ondernemen is belegd in elk project dat wij uitvoeren. Duurzaamheid, gezondheid, klimaatbestendigheid, participatie en veiligheid zijn onze pijlers.

Maak daarnaast zelf kennis met onze nieuwste technologieën (Virtual- en Augmented Reality) en modellen (TRIMS, BIM, GIM). Deze zetten we niet alleen in bij omgevingscommunicatie en burgerparticipatie, maar ook om onze ontwerpen en adviezen in elke projectfase te optimaliseren.

Registreren en meer informatie
We nodigen u van harte uit onze stand (nr. 3092) op het duurzaamheidsplein te bezoeken! U kunt zich gratis registreren via deze website (gebruik de registratiecode ‘tauw’).