Menu

Infratech 2017: ervaar zelf hoe Tauw bijdraagt aan een toekomstbestendige leefomgeving

Datum: 20-12-2016

Met trots presenteert Tauw zich 17 t/m 20 januari op de InfraTech in Ahoy. Aan de hand van diverse projecten tonen wij hoe onze adviezen en ontwerpen bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. We nodigen u van harte uit in onze stand 1.732 (Hal 1), waar we u een selectie van onze praktijkvoorbeelden laten zien.

In onze stand staat het project ‘Gemaal Texel: De Schans’ centraal. Hier binnen laten we zien hoe Tauw slim verbindt; via slimme technieken (virtual- en augmented reality) en modellen (BIM, GIM), met onze blik gericht op de toekomst, maar ook met een knipoog naar het verleden. Daarnaast kunt u kennismaken met TRIMS, ons informatiemanagementmodel voor risicogestuurd beheer en onderhoud (assetmanagement).

Gedurende de officiële tekening van de Green Deal GWW 2.0 op dinsdag 17 januari zal onze CEO, Annemieke Nijhof, een lezing geven waarin de weg naar een toekomstbestendige infra centraal staat.

Op donderdag 19 januari verzorgen wij (tussen 11:00 en 13:30 uur) op het Ingenieursplein, een initiatief van grote advies- en ingenieursbureaus, twee inspirerende lezingen:

  • Duurzaam GWW 2.0: de ZOVEELSTE Greendeal of een systeemwijziging?
    De 50 partijen die de Greendeal duurzaam GWW 2.0 hebben getekend gaan ervoor! De GWW-sector gaat duurzaamheid toepassen in projecten. Samen maken wij het verschil! Laat u inspireren.

  • PAS / AERIUS: Robuust genoeg voor duurzame inbedding infrastructuur?
    Het Programma Aanpak Stikstof (PAS) biedt ruimte aan ontwikkelingen met behoud van natuur. Wij geven een beeld hoe PAS en AERIUS zich kunnen gaan ontwikkelen voor infra.

Registreer hier voor een gratis toegangsbewijs. Na registratie ontvangt u per e-mail
uw digitale entreebewijs.

Meer informatie vindt u op www.tauwkijktanders.nl/infratech.

Infrastructurele projecten slim verbinden, zo creëren we een toekomstbestendige leefomgeving