Menu

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van luchtemissies

Datum: 13-11-2014


Op donderdag 20 november 2014 vindt in Park Plaza Utrecht de 9e NEN/InfoMil informatiedag plaats over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van luchtemissies. Er worden presentaties gegeven over de laatste stand van zaken van normalisatie en regelgeving met betrekking tot luchtemissies en over nieuwe meetmethodes voor emissiemetingen. Ook Tauw levert een bijdrage aan deze dag.

Betere effectiviteit en efficiency bij functionele testen
Harro van der Wekken van Tauw en Anjo Ennen van Multi Instruments gaan het hebben over de verbetering van de effectiviteit en efficiency bij functionele testen (FT). Uit de praktijk blijkt namelijk dat er tijdens de FT soms misverstanden zijn m.b.t. verantwoordelijkheden: wie doet wat? Vooraf en tijdens de FT is samenwerking van de drie partijen, leverancier, meetbureau en bedrijf, van groot belang.

Europese debietnorm
In een andere sessie zal Edwin Spies van Tauw ingaan op het Nederlandse commentaar op de debietnorm (NEN EN ISO 16911-1). In de presentatie geeft Edwin Spies een korte impressie van de debietmeting, gevolgd door een overzicht van de belangrijkste opmerkingen op de norm, en de huidige ontwikkelingen.

Meer informatie?
Een overzicht van het complete programma vindt u op www.nen.nl/Evenementen/Evenementdetailpagina/9e-Infodag-Regelgeving-Normalisatie-Luchtemissies-2.htm

Op deze pagina kunt u zich ook inschrijven voor deze dag.