Menu

Tauw Flexible Solutions

Interim Professionals
Heeft u behoefte aan expertise op het gebied van milieu, water, civiele techniek, veiligheid of meten en inspecteren? Onze interim professionals versterken uw organisatie of project voor korte of langere duur. Of het nu gaat om technische expertise of projectmanagement: onze flexibiliteit en schaalbaarheid zorgen voor de juiste expertise op de juiste plaats. Bij u op kantoor of op het project, voor een korte periode of juist om een organisatie of project structureel te versterken. Zowel voor overheden en waterschappen als in de industrie.

U werkt altijd met de beste adviseurs en specialisten van Tauw. Want klanten krijgen het beste van Tauw: de medewerker die het beste past bij de klantvraag. Onze medewerkers zijn professionals die volledig up-to-date zijn op hun vakgebied en gewend om te werken in projectteams. Als vervanging nodig is, bijvoorbeeld bij vakantie of ziekte, garanderen wij continuïteit van de werkzaamheden door voor een geschikte vervanger te zorgen. Het behalen van de afgesproken resultaten staat altijd voorop.

Incubator
Start-up of scale-up: bij Tauw Incubator geven we kansrijke diensten en producten de ruimte om te groeien. Dat doen we niet alleen voor onze klanten en met onze klanten. Om zeker te weten dat producten en diensten voorzien in een behoefte en waardevol zijn voor hun organisatie of project. Producten en diensten waarmee  sneller en goedkoper gewerkt kan worden tegen op z’n minst dezelfde kwaliteit.

Tauw Incubator versnelt ontwikkelingen. Door te investeren in geld en mensen, door simpelweg aandacht te geven. Want alles wat aandacht krijgt, krijgt de kans om te groeien. We willen het niet alleen doen, maar samen met partners. Op basis van win-win en heldere afspraken en verantwoordelijkheden. Samen producten en diensten ontwikkelen die van toegevoegde waarde zijn voor overheden en bedrijven.