Bezoek ons tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs!

Met trots presenteert Tauw zich van 19 tot en met 21 maart 2019 tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs. We nodigen u van harte uit in onze stand (L.113) waar we u – onder andere aan de hand van een interactief VR-model van RWZI Weesp – graag laten ervaren hoe wij al 90 jaar (!) lang bouwen aan een duurzame leefomgeving. Daarnaast vieren we tijdens de beurs de ‘geboorte’ van onze nieuwste inspired by Tauw company, die zich gaat inzetten om de transitie naar een duurzame leefomgeving te versnellen.

Stand L.113

Aan de hand van het VR-model RWZI Weesp en diverse andere projecten presenteren we in onze stand oplossingen voor de zuiveringsuitdagingen in de water- en industriële sector. Denk daarbij aan onderwerpen als:

  • Nieuwe sanitatie
  • Grondstoffenterugwinning/micronutriënten
  • (Communale) afvalwaterzuivering
  • Benutten van omgevingswarmte

Ook vindt u MapGear in onze stand. Zij zijn onze samenwerkingspartner op het gebied van datahosting en –viewing. Ze ondersteunen bij het visualiseren van data en helpen ons bij het opstellen van onze omgevingswarmtekaarten.

Lancering inspired by Tauw company

Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs vieren wij het 90-jarig bestaan van Tauw. Naast ons mooie jubileum willen wij aandacht geven aan de verzelfstandiging van de nieuwste inspired by Tauw company. Een bedrijf dat zich specifiek richt op de versnelling van de transitie naar een duurzame leefomgeving door zich te richten op:

  • Het bieden van lokale oplossingen voor lokale warmtevragen
  • Oplossingen binnen de energietransitie
  • Gasloze verwarming
  • CO2-besparing

De nieuwe identiteit onthullen we volgende week, dus houd onze website in de gaten. We nodigen u van harte uit om deze ‘geboorte’ samen met ons te vieren tijdens de beurs. Wij zorgen uiteraard voor een feestelijke traktatie!

Lezing: Verwaarden van organische reststoffen

Bij het verwaarden van een organische stof uit afvalwater wordt nu vooral ingezet op biogas als brandstof, omdat dat bijdraagt aan energie- en klimaatdoelen. In de toekomst zullen organische stoffen uit afvalwater een bron worden voor groengas, biobrandstof en hoogwaardige toepassingen, zoals hernieuwbare chemicaliën. In het licht van deze ontwikkelingen kunnen waterschappen het initiatief nemen om ‘Organische Stof Hubs’ te realiseren; centra op of nabij een RWZI waarbij diverse reststromen uit de regio worden ingezameld en verwaard. Joost van der Bulk en Arjan Budding vertellen u alles over deze ontwikkeling en de voordelen (en zorgen) die dat met zich meebrengt.

  • Datum & tijd: donderdag 21 maart, 14:00 – 14:30 uur
  • Sprekers: Arjan Budding (Waterschap Vallei en Veluwe) en Joost van den Bulk (Tauw)

Aanmelden & meer informatie

Wij nodigen u van harte uit om tussen 19 en 21 maart onze stand (L.113) en lezing te bezoeken! Voor een gratis, persoonlijk toegangsbewijs kunt u zich via deze link registreren. U ontvangt uw toegangsbewijs per mail.
Meer informatie en praktijkvoorbeelden van hoe Tauw bijdraagt aan toekomstbestendig en kostenefficiënt waterbeheer: www.tauw.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.