Cursus aanpak bodemverontreiniging voor industriële klanten goed ontvangen

Eind oktober heeft Tauw een cursus over de aanpak van bodemverontreiniging op industriële locaties georganiseerd. Dit initiatief kwam voort uit de behoefte die we opmerkten bij onze industriële klanten aan een update over het huidige beleid en de aanpak van bodemverontreiniging.

Veranderend beleid

Het beleid verandert, raakt steeds meer gedecentraliseerd en er zijn verschillen bij de interpretatie door overheidsdiensten. Daarom is het goed als beheerder op de hoogte te zijn van de kaders. Tegelijk kan het helpen meer kennis te hebben van eigenschappen van bodemverontreiniging om tot een goede aanpak te komen. De cursus gaf een antwoord op deze vragen door inzichten in beleid, spill response, het gedrag van stoffen en saneringstechnieken.

De deelnemers waren enthousiast over de cursus. Een quote van één van de deelnemers: ‘Hoge kwaliteit, actueel en praktijkgericht.’
De cursus zal volgend jaar worden herhaald.

Tauw verzorgt ook in-company cursussen op specifieke bodemthema’s, op maat gemaakt voor de klant.

Topspeler

Al 30 jaar zijn wij een Europese topspeler op het gebied van bodemverontreiniging. Meer over onze expertise op het gebied van bodemverontreiniging.

Contactpersonen: Charles Pijls en Annelies Voogt