Duurzaam inrichten van de openbare ruimte? Bezoek de Vakbeurs Openbare Ruimte

Op woensdag 26 en donderdag 27 september is het zo ver: Tauw is aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte. In de Jaarbeurs Utrecht weet Tauw bezoekers te inspireren met een stand en interactieve lezing. Daar komt u achter de vraag: wat doet Tauw om de leefomgeving duurzamer, gezonder en klimaatadaptief te maken?

Tijdens deze Vakbeurs ontmoeten professionals op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte elkaar. Tauw is aanwezig met een unieke stand (hal 4, nummer 4.4.48), waar we een ware groene stilteruimte creëren. In deze ruimte wordt u als bezoeker in alle rust ondergedompeld in de virtuele wereld van (her)inrichting van de openbare ruimte. Een bijzondere ervaring!

Daarnaast verzorgt Tauw de lezing Het Drentse Diever: to be or not to be. Op donderdag 27 september om 14:00 uur, podium 3, vertellen we het succesverhaal van Diever. Hoe hou je een dorp leefbaar, maar geef je tegelijkertijd een boost aan recreatie, toerisme en economie? Dit vraagt om herinrichting. Tauw laat zien hoe met een integrale aanpak een duurzame (her)inrichting mogelijk is, waarbij door een intensief participatief traject veel draagvlak gecreëerd kan worden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.