Eenvoudig compliance met Pharius

Vernieuwde applicatie per september in gebruik

22 juli 2019

22 juli 2019 - Vanaf september zal Tauw in haar Compliance Management dienstverlening gebruik gaan maken van de vernieuwde compliance-tool Pharius. Met deze tool, geeft Tauw haar klanten 24/7 inzicht in al de wettelijke verplichtingen op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Veiligheid en Milieu.

Pharius voor compliance management

Afgelopen jaren heeft Tauw aan de hand van feedback van opdrachtgevers, in samenwerking met RDMG uitgevers de applicatie voor compliance management sterk verbeterd. Pharius is daar het resultaat van.

De komende tijd blijft Tauw onverminderd ondersteuning bieden in het verzorgen van uw compliance. Deze applicatie biedt daarbij eenvoudige handvatten over de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Het grootste voordeel van de Pharius is de gebruiksvriendelijke en snelle besturing. De applicatie is geheel af te stemmen op de voorkeur en situatie van de klanten. Met een aantal nieuwe functies, zoals de uitgebreide takenmodule en managementcockpit, krijgt de klant eenvoudig inzicht of hij of zij compliant is en waar eventuele verbeterpunten liggen. Daarnaast signaleert Pharius ook direct de wijzigingen in de wet- en regelgeving. 

Instructiebijeenkomsten Pharius

Om de introductie van Pharius zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, organiseert Tauw, samen met RDMG instructiebijeenkomsten zodat haar klanten de applicatie optimaal leren gebruiken en de huidige registers en documenten kunnen migreren. U kunt zich aanmelden voor 1 van de bijeenkomsten via onze website.  

De vernieuwde online compliance-tool Pharius is per september beschikbaar

 

Heeft u vragen over de vernieuwde applicatie Pharius? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.