Floris Boogaard genomineerd voor Ingenieur van het Jaar

Floris Boogaard, groepshoofd Water bij Tauw Amsterdam, is één van drie genomineerden voor de verkiezing van de Ingenieur van het Jaar. Donderdag 3 november zal bekend worden gemaakt wie zich een jaar lang de Ingenieur van het Jaar mag noemen.

De verkiezing is een initiatief van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA. KIVI NIRIA wil hiermee zichtbaar maken welke meerwaarde ingenieurs hebben voor de maatschappij. Daarnaast wil KIVI NIRIA aan jongeren laten zien dat een ingenieursstudie een zeer gevarieerd en aantrekkelijk carrièreperspectief biedt.

De twee andere genomineerden zijn Elsbeth van der Linde van Grontmij en Michaël Lansbergen, werkzaam bij Zorggroep Twente en Medicta.

Op de website van KIVI NIRIA staat meer informatie over de verkiezing. Hier is ook een mooi filmpje te zien over de drie genomineerden en een impressie van hun werk.

Floris Boogaard over zijn nominatie: ‘Ik ben genomineerd om mijn veelzijdigheid; management, promotieonderzoek op TU Delft, projectleider/adviseur en buitenlandprojecten. Genomineerd zijn is al een goede prestatie, winnen zou een mooie kroon zijn op de prestaties van mij en mijn groep'.

Donderdag 3 november zal tijdens de Dag van de Ingenieur in het Louwman Museum in Den Haag bekend worden gemaakt wie van de drie genomineerden zich de Ingenieur van het Jaar mag noemen.

Contact persoon: Tom van der Weegen