Jan-Paul van Term benoemd tot lid Raad van Commissarissen TAUW Group

24 december 2020

TAUW Group bv, het Europese milieuadviesbureau, heeft Jan-Paul van Term (1966) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. In deze rol volgt hij Bernard Fortuyn op, wiens laatste termijn dit jaar eindigde. Van Term is associate partner van Het Strategiekantoor, gespecialiseerd in strategie, reorganisatie en transformatie van bedrijven. Ook is hij lid van de Raad van Advies van Mega Windforce waarin hij verantwoordelijk is voor de commerciële en financiële onderwerpen. Van Term is benoemd tot 2024.

Eline Oudenbroek, voorzitter van de Raad van Commissarissen van TAUW Group, is verheugd met de benoeming van Van Term. “TAUW Group ontwikkelt zich tot een Europese organisatie, wat uitdagingen met zich meebrengt op het gebied van digitalisering, bedrijfstransformatie en een meer commerciële aanpak. Jan-Paul heeft op deze gebieden een trackrecord die aansluiten bij de huidige uitdagingen van TAUW. Ik weet zeker dat hij een waardevolle aanwinst voor de Raad zal zijn ”.

Van Term is er trots op deze rol op zich te nemen. “De TAUW Group activiteiten om een ​​vitale leefomgeving vorm te geven, sluiten prachtig aan op de uitdagingen van de huidige samenleving. Door deze rol in de Raad van Commissarissen op mij te nemen, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan haar doel om voorop te lopen in Europees milieuadvies. Het is een eer om bij te dragen aan dit dynamische 93-jarige bedrijf door toezicht te houden op haar strategie en operaties ”.

TAUW is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en het haalbaar maken van duurzaamheid. Met 1.200 toegewijde professionals geeft TAUW vorm aan een vitale leefomgeving, door betekenisvolle oplossingen te bieden en sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen. TAUW... a living ambition

Hoe kunnen wij u helpen?

Voor meer informatie, neem contact op met: