Medewerkers Tauw halen ruim EUR 62.000 op voor Amref Flying Doctors

Tien medewerkers van Tauw hebben de afgelopen maanden bijna EUR 63.000 aan donaties opgehaald voor Amref Flying Doctors. Dit hebben zij gedaan in het kader van de Amref Kenya Classic, een zesdaagse fietstocht van 400 km door Tanzania en Kenia. Op 10 oktober vertrekken de tien Tauw’ers naar Afrika om deze uitdagende tocht te fietsen én om het werk van Amref Flying Doctors van dichtbij mee te maken.

Kenya Classic

Amref Flying Doctors organiseert jaarlijks de Amref Kenya Classic, een zesdaagse fietstocht rond de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Een team van tien Tauw-medewerkers heeft zich er in maart voor ingeschreven en zich de afgelopen maanden ingezet voor het werven van donaties onder familie, vrienden, kennissen en relaties. Dat heeft op dit moment al bijna EUR 63.000 aan donaties voor Amref opgeleverd!  De actuele stand is te vinden op www.kenyaclassic.nl/team-tauw. Het is nog steeds mogelijk om te doneren en daarmee het team Tauw aan te moedigen!

De Kenya Classic biedt niet alleen een sportieve uitdaging, de deelnemers zullen ook verschillende projecten van Amref bezoeken. Ze kunnen dus zelf zien en ervaren waar het geld terecht komt en wat Amref ermee bereikt. Benieuwd naar de belevenissen van team Tauw? Houdt dan vanaf 10 oktober de Kenya Classic-website in de gaten!

Amref

In 2014 heeft Tauw een sponsorovereenkomst getekend met Amref Flying Doctors, een non-profit organisatie die zich inzet voor een betere gezondheidszorg in Afrika. Tauw ondersteunt met haar sponsoring een project voor schoon drinkwater en betere hygiëne in het zuiden van Kenia.

Contactpersoon: Tom van der Weegen