Onderhoud N337 en reconstructie Raalterweg succesvol afgerond

Tauw was nauw betrokken bij het project ‘Groot onderhoud N337 en reconstructie Raalterweg’ dat 24 september succesvol is afgerond. Het werk betrof in hoofdlijnen het aanleggen van een nieuwe rotonde en het leggen van 1,4 miljoen straatbakstenen.


'Een bijzonder project waarbij de voortgang van grote waarde was', aldus Matthijs Bakker van Tauw. 'De werkzaamheden hadden grote invloed op het verkeer dat dagelijks de route Deventer/Zwolle via Wijhe rijdt, maar ook op de inwoners en bedrijven van de gemeente Wijhe. Het verkeer werd via een provinciale en plaatselijke omleiding zo veilig en snel mogelijk in de juiste richting geholpen.’

Minimale uitvoeringsduur

Aannemer BAM realiseerde het werk in 3 weken van 6 dagen (18 werkdagen) door van 's ochtends 6.00 uur tot laat in de avond te werken. De werkzaamheden zijn gestart op 5 september en afgerond op 24 september.

Tauw was verantwoordelijk voor het bestek, de projectleiding, de directievoering en het dagelijks toezicht. Het werk werd uitgevoerd door aannemer BAM in opdracht van provincie Overijssel en de gemeente Olst/Wijhe.

Contact persoon: Duco Reineman