TAUW organiseert Masterclass ‘Aan de slag met AERIUS Calculator’ in mei

Wordt u regelmatig geconfronteerd met het (laten) uitvoeren stikstofdepositie-berekeningen met de online rekentool AERIUS Calculator of wilt u zelf eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren? Wilt u daarbij (meer) inzicht in de manier waarop zo’n berekening tot stand komt? Neem dan deel aan onze 2-delige online masterclass ‘Aan de slag met AERIUS Calculator’.

19 april 2021

Zelf berekeningen met AERIUS uitvoeren

AERIUS is het wettelijk voorgeschreven rekeninstrument voor het bepalen van de stikstofdepositiebijdrage van projecten en activiteiten op stikstofgevoelige natuur. Het uitvoeren en controleren van AERIUS berekeningen is in de huidige praktijk veelal het werk van specialisten. Met behulp van deze online masterclass die plaatsvindt op donderdag 27 mei en donderdag 3 juni kunt u eenvoudige AERIUS berekeningen zelfstandig uitvoeren aan de hand van instructies en praktische tips.

Helaas kan deze masterclass wegens omstandigheden niet door gaan. Dit najaar wordt de mastersclass opnieuw aangeboden. Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in. 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.