Second opinion op afvalcontract levert bedrijven geld op

Het laten afvoeren van afvalstoffen is ook voor bedrijven niet meer dan logisch. Wat echter niet altijd bekend is, is dat zij hierop flink kunnen besparen, afvalstoffen deels hergebruikt kunnen worden en dat er zelfs geld mee te verdienen is.

Om bedrijven inzicht te geven in hun huidige afvalcontract(en) biedt Tauw tijdelijk een ‘second opinion’ van de huidige afvalcontracten aan op basis van ‘no cure, no pay’. Als onafhankelijke partij brengen wij de mogelijkheden in kaart hoe afvalstoffen en reststoffen het best hergebruikt kunnen worden en geven hierover doelgericht advies. 

De second opinion levert diverse voordelen op:

  • Kostenbesparing
  • Een compliance-check op de wet- en regelgeving voor uw afvalbeheer
  • Signalering van kansen om duurzamer of meer circulair te opereren

Audit en analyse op locatie
De second opinion voeren we uit door het huidige afvalcontract te analyseren en een audit te doen op locatie. Hierbij bekijken we de locatie waar het afval vrijkomt en de opgestelde inzamelmiddelen, en toetsen deze aan de geldende wet- en regelgeving.

U kunt tot en met 31 mei 2019 gebruik maken van de actie. 

Download hier alle benodigde informatie over deze actie, inclusief de (aanvullende) voorwaarden die voor de actie van toepassing zijn. Of vraag een offerte aan bij één van onze adviseurs! 

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.