Stem op Sanne de Groot voor de Duurzame Jonge 100

De Duurzame Jonge 100 (DJ100) geeft een overzicht van de meest inspirerende duurzame koplopers van Nederland; jonge mensen (<32 jaar) die aantonen dat een duurzame(re) toekomst nu al mogelijk is en daarbij anderen inspireren om ook een verschil te maken! Tauw-collega Sanne de Groot staat op de shortlist.

Een vakjury kiest wie er vanuit de shortlist (totaal 200 personen) in de uiteindelijke lijst wordt opgenomen, maar bij een gelijke juryscore gaan de publieksstemmen meewegen. Door op Sanne te stemmen helpt u de kans te vergroten dat zij in de DJ100 belandt.

Waarom Sanne in de DJ100 hoort

Sanne de Groot werkt – vanuit een diepe intrinsieke motivatie – aan een duurzame leefomgeving. Dit doet ze onder andere door:

  • Het actief toepassen van de Aanpak Duurzaam GWW (en anderen motiveren dit ook te doen)
  • Elke 2 maanden een inhoudelijk duurzaamheidsblog te schijven voor de Cobouw
  • Binnen uiteenlopende projecten creatieve procesbegeleiding te verzorgen waarbij verduurzaming en participatie centraal staan.
  • Klimaatgesprekken te voeren met collega’s (workshopvorm waarbij wordt gekeken hoe mensen op een laagdrempelige manier klimaatvriendelijke keuzes kunnen maken)

Meer weten over de duurzame impact van Sanne? Lees dan haar profiel, hier kunt u ook uw stem uitbrengen. Stemmen kan tot 22 mei, 12:00 uur.

Over de DJ100

SustainableMotion (een innovatief projectbureau die de kennis van een nieuwe generatie inzet als antwoord op de vragen van de toekomst) organiseert dit jaar voor de zesde keer de DJ100. De lijst wordt op donderdag 6 juni 2019 feestelijk gelanceerd.

Meer informatie: https://dj100.nl/

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.