Studiemiddag Stikstof, PFAS & Vastgoed 2020

In één middag inzicht en handvatten voor Stikstof en PFASv

17 januari 2020

17 januari 2020 – Op donderdag 30 januari 2020 organiseert SPRYG Real Estate Academy de studiemiddag ‘Stikstof, PFAS & Vastgoed 2020’ in New Babylon in Den Haag. Tauw, de TU Delft, het Louis Bolk Instituut en ENVIR Advocaten dragen bij met actuele inzichten en handvatten voor een slimme aanpak van Stikstof en PFAS in projecten.

Uitdagingen Stikstof & PFAS bij uw vastgoedprojecten

Door de stikstofcrisis liggen nog veel projecten stil. Daar is PFAS extra bijgekomen. Wat zijn de oplossingsrichtingen voor korte en lange termijn? Welke ruimte bieden de aangekondigde maatregelen om uw vastgoedprojecten weer vlot te trekken? Wat wordt uw aanpak bij nieuwe projecten? Tijdens deze studiemiddag geven vooraanstaande stikstof- en omgevingsexperts u actuele inzichten en handvatten voor een slimme aanpak van Stikstof en PFAS in uw projecten. 

Bijdrage Tauw - Stappenplan & Oplossingsrichtingen: ADC-toets, Salderen en Compenseren 

Eén van de sprekers is Niels Bronsgeest, consultant en businessleader PAS/Natura 2000 bij Tauw Hij geeft toelichting en concrete handvatten voor de aanpak van Stikstof in de praktijk. Welke stappen kunt u zetten om door te gaan met uw projecten zowel in de bouwfase als de gebruiksfase? Hoe brengt u met de nieuwe rekentool AERIUS het beste de stikstofdepositie in kaart? En hoe zien de verschillende oplossingsrichtingen eruit, zoals ADC-toets, salderen en compenseren? 

Meer informatie en aanmelden >>

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.