Tauw en IVN verlengen sponsorrelatie

Als sinds 2014 is IVN Natuureducatie onze sponsorpartner. In oktober dit jaar hebben we dat partnership opnieuw verlengd. Onze financiële bijdrage (jaarlijks EUR 20.000) komt, net als afgelopen jaar, ten goede aan de IVN-campagnes Nederland Zoemt en Schone Rivieren.

30 oktober 2019

30 oktober 2019 - Net als Tauw werkt IVN aan een duurzame leefomgeving. Zij hebben als achterliggende gedachte dat betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. Om die betrokkenheid te stimuleren hebben zij diverse campagnes opgesteld. Onze financiële bijdrage gaat naar twee campagnes die een grote overlap hebben met verschillende werkvelden van Tauw:

  • Schone Rivieren
    Op maar liefst 5 plekken in de oceanen drijft de plastic soep. Via de voedselketen komt dit plastic ook op ons bord terecht. De aanvoer van plastic afval vanuit rivieren naar zee is tot nu toe een onderbelicht probleem. IVN, Plastic Soup Foundation en Stichting De Noordzee bundelen de krachten en brengen hierin verandering met het initiatief ‘Schone Rivieren’.
    Meer info

  • Nederland Zoemt
    Nederland Zoemt is een project van IVN, LandschappenNL, Naturalis en Natuur & Milieu, mogelijk gemaakt dankzij een extra bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Het doel van Nederland Zoemt is het structureel vergroten van het voedselaanbod en nestgelegenheid voor wilde bijen in Nederland.
    Meer info

Over IVN Natuureducatie
IVN laat jong en oud van dichtbij de natuur beleven. En dat doen ze al bijna 60 jaar met bijna 25.000 leden en vrijwilligers. Velen van hen zijn gediplomeerd natuurgids. Zij werken aan bewustwording op het gebied van natuur, milieu en landschap en bereiken daarmee ongeveer een half miljoen Nederlanders per jaar.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.