Tauw en RDMG Uitgevers versterken samenwerking op gebied van compliance management

Tauw beschikt over vernieuwde compliance management tool Pharius

14 december 2019

7 november 2019 - Na een jarenlange succesvolle samenwerking zijn Tauw en RDMG Uitgevers op 5 november 2019 een Premium Partnership op het gebied van compliance management aangegaan. Hiermee krijgt Tauw de beschikking over de vernieuwde applicatie Pharius. Deze tool geeft onze klanten 24/7 inzicht in alle wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Pharius voor compliance management

Tauw heeft de afgelopen jaren aan de hand van feedback van opdrachtgevers, in samenwerking met RDMG Uitgevers de applicatie voor compliance management sterk verbeterd. Met een aantal nieuwe functies, zoals de uitgebreide takenmodule en managementcockpit, krijgt de klant eenvoudig inzicht of hij of zij compliant is en waar eventuele verbeterpunten liggen. Daarnaast signaleert Pharius ook direct de wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Inmiddels ondersteunen we zo’n 100 bedrijven uit diverse branches met deze tool. Hierbij zorgen we voor de inrichting van de registers van wet- en regelgeving op het gebied van HSE, houden we de wijzigingen bij in de (van toepassing zijnde) wet- en regelgeving en vertalen deze naar een op maat gemaakt advies. De diverse acties die daaruit voortkomen worden aantoonbaar geborgd en gepland. Het aantoonbaar afhandelen van deze acties is één van de nieuwe mogelijkheden waar onze klanten zelf (inter)actief mee aan de slag kunnen.

Enthousiaste klanten

Onze klanten, die onlangs via introductiebijeenkomsten op de hoogte zijn gebracht van de nieuwe mogelijkheden van de tool, waren enthousiast. Zij hebben aangegeven op korte termijn hun abonnement te willen omzetten naar Pharius en te willen uitbreiden met de veelbelovende borgings- en takentool.

Eerste internationale register

Sinds kort is, in samenwerking met collega’s van Tauw Duitsland, ook het Duitse register van wet- en regelgeving gedigitaliseerd. Daarmee zien we ook mogelijkheden voor een toekomstige verdere internationalisering van de tool.


Meer informatie over de Pharius Compliance Management tool >>

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.