Tauw en Waternet presenteren ‘Dream of Floating Cities’ tijdens International Water Week

Het klimaat verandert, de zeespiegel stijgt en tegelijkertijd groeit de wereldbevolking snel en neemt de verstedelijking hand over hand toe, vooral in de deltagebieden. Hoe lang kan dit nog doorgaan voordat zich een ramp voltrekt? Tauw en Waternet geloven in een toekomst met drijvende steden.

Young professionals van Tauw en Waternet (verenigd in WAUW+) denken dat drijvende steden kunnen bijdragen aan een oplossing voor het klimaatprobleem en delen hun ideeën hierover tijdens de Aquatech beurs op 6 tot 7 november, onderdeel van de International Water Week Amsterdam (IWW).
Bekijk het idee 'Dream of Floating Cities' via het filmpje op Youtube >
Meer informatie over de workshops/presentaties van Tauw en Waternet > 

International Water Week Amsterdam

Het thema van IWW 2013 is ‘Integrated Water Solutions for a Green Economy’ waarbij  geïntegreerde oplossingen worden gepresenteerd met een holistische blik op het aanpakken van de uitdagingen op het watervlak in onze snel veranderende wereld. Het evenement bestaat uit een uitgebreid congres en een programma met workshops.
Meer informatie over de International Water Week Amsterdam op www.internationalwaterweek.com >

Studenten en Young professionals

Ook voor studenten en jong professionals is er tijdens de IWW een uitgebreid programma met diverse conferenties, workshops, evenementen en uitdagingen. Alle activiteiten die Tauw en Waternet  voor studenten en Young professionals organiseren (onderdeel WAUW+) zijn gratis.

Contactpersoon: Bart van As