Tauw scoort raamcontract met vier waterschappen

Tauw heeft een raamcontract gegund gekregen van vier waterschappen voor integrale technische advisering. Het raamcontract betreft een gezamenlijke uitvraag van de waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta, Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard en Hoogheemraadschap Delfland.

Het raamcontract omvat adviesdiensten op het gebied van waterbouw, dijken, wegen, waterbeheer, afvalwater, onderhoud aan watergangen en beleid en onderzoek. Het contract heeft een doorlooptijd van 2 jaar met de mogelijkheid tot 2 jaar verlenging. De verwachte omzet betreft 9 miljoen euro per jaar. De opdrachten worden per perceel verdeeld over maximaal tien contractpartners.

De waterschappen hebben ook de aankomende jaren een grote opgave als het gaat om veiligheid en schoon en voldoende water. Jeroen Gmelig, projectleider en beheerder van de raamovereenkomsten bij Tauw: ‘Wij zijn er trots op dat we deze partnerrol mogen vervullen. Hieruit blijkt de waardering voor onze integrale kennis op watergebied en de goede relaties die we hebben met de waterschappen.'

Contactpersoon: Jeroen Gmelig Meyling