Tauw sponsor van Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN)

Tauw heeft op 13 juni een sponsorovereenkomst voor 3 jaar getekend met IVN en ondersteunt daarmee diverse natuureducatieprojecten voor kinderen en jongeren.

IVN

IVN is een landelijke organisatie die mensen lokaal bij de natuur betrekt. Op scholen, in Nationale Parken en in hun eigen buurt. Binnen de 170 lokale afdelingen van IVN zijn zo'n twintigduizend ervaren vrijwilligers actief. Jaarlijks organiseren zij met veel passie talloze excursies, cursussen, wandelingen, tentoonstellingen en opleidingen. Door deze laagdrempelige en educatieve activiteiten maakt een groot aantal mensen kennis met de natuur.

Bijdrage Tauw

De bijdrage van Tauw zal worden ingezet voor de campagne Scharrelkids en het project Scholen voor Duurzaamheid. Met Scharrelkids biedt IVN inspiratie, tips en ideeën om met het hele gezin de natuur in te gaan zodat kinderen spelenderwijs een band met de natuur kunnen opbouwen. Scholen voor Duurzaamheid is het landelijke onderwijsprogramma van IVN dat een brug slaat tussen het Voortgezet Onderwijs en bedrijven en maatschappelijke organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid.

Meer informatie over IVN op www.ivn.nl

Contactpersoon: Tom van der Weegen