Tauw verwelkomt 60 jonge talenten op de Trainee Selectiedag 2019

Op donderdag 18 april bezochten ruim 60 young professionals de Tauw Trainee Selectiedag 2019. Tijdens een twee-urig programma maakten zij kennis met ons advies- en ingenieursbureau en solliciteerden voor één van de 10 plekken in ons anderhalf jaar durende traineeship.

Tauw selecteert nieuwe medewerkers graag op een persoonlijke manier, zodat zij direct een goed beeld hebben van ons advies- en ingenieursbureau. Daarom organiseerden we, voor het vierde jaar op rij, de Trainee Selectiedag bij de Deventer Schouwburg.

Ilona Schotman, recruiter, vertelt: “We kijken terug op een zeer geslaagde Trainee Selectiedag! Leuk om zoveel talentvolle en enthousiaste young professionals te zien en te spreken. Helaas hebben zijn er maar 10 traineeplekken, dus hebben we nog een aantal lastige keuzes te maken”

Over het traineeship

Het traineeship bestaat uit drie perioden van een half jaar, waarin de trainees telkens op een andere afdeling en/of locatie in Nederland werken. Ze werken mee aan projecten die bijdragen aan een toekomstbestendige leefomgeving en krijgen de kans om zich te verdiepen in de nieuwste technologieën en innovaties, zoals BIM, VR en AR.

Zo leren de trainees Tauw binnen korte tijd goed kennen en bouwen ze een breed (intern) netwerk op. Daarnaast bevat het traineeship een uitgebreid opleidingsprogramma met diverse workshops, trainingen en masterclasses. Al met al: dé ingrediënten voor een vliegende start van hun carrière!

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.