Tauw zet zich in voor Energie Kracht Lochem

Op 5 maart is het startsein gegeven voor Energie Kracht Lochem: een initiatief waarbij burgers, lokale en regionale organisaties gaan samenwerken op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Tauw ondersteunt dit initiatief.

Energie Kracht Lochem

Lochem gaat - in het verlengde van het Nationaal Energieakkoord - met Energie Kracht Lochem samen met burgers bedrijven en partners haar ambitie om Lochem te verduurzamen, verder vormgeven. Energie Kracht Lochem maakt zich sterk voor goede informatie en ondersteuning op het gebied van wooncomfort, lagere energiekosten en financiering van energiezuinige maatregelen voor burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Rol van Tauw

Tauw heeft als partner van Lochem uitgesproken dit initiatief te ondersteunen en samen met de gemeente en andere partners de verantwoordelijkheid te dragen om de ambitie met elkaar vorm te geven. Tauw zal zich de komende tijd inzetten om het proces op gang te brengen en te houden, met kennis te ondersteunen en waar mogelijk ook projecten uit te voeren.

‘Dit initiatief van Lochem is een mooi voorbeeld van een vooruitstrevende actie van burgers, lokale bedrijven, overheden en partners van de overheid om gezamenlijk het initiatief en de verantwoordelijk te nemen om de ambitie vorm te geven’, aldus John Ebbelaar, manager bij Tauw. ‘Deze aanpak sluit aan bij onze inzet op duurzaamheid.’

Zie ook:
Onze betrokkenheid bij Duurzaamheidsinitiatief: Lochem Energie