Vakbeurs Openbare Ruimte: bezoek onze stand en lezing

Op woensdag 26 en donderdag 27 september presenteert Tauw zich met trots op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Hét jaarlijkse ontmoetingsmoment voor professionals die zich bezighouden met ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Tauw is aanwezig met een verrassend vernieuwende stand én verzorgt een interactieve lezing.

De Groene Stad. Dat is het centrale thema op de beursvloer. Wat doet Tauw om de leefomgeving duurzamer, gezonder en klimaatadaptief te maken? Dat kunt u als bezoeker zien en ervaren in onze stand en lezing. Daar laten we zien hoe we de groene elementen op subtiele wijze van dorp naar stad brengen. Ook tonen we u hoe we tot een optimaal ontwerp komen, door de samenwerking met en inspraak van allerlei stakeholders.

Het Drentse Diever: to be or not to be
Onze lezing (donderdag 27 september om 14:00 uur, podium 3) vertelt het succesverhaal van het Drentse Diever. Dit dorp wil de omgeving leefbaar houden en tegelijkertijd een boost geven aan recreatie, toerisme en de economie. Dit vraagt om herinrichting van de dorpskern. Maar hoe kom je tot een integraal ontwerp waarbij je rekening houdt met de wensen van alle stakeholders?

In onze lezing nemen we u mee in het proces van dit unieke project. Want het Brinkenplan Diever staat wat ons (gemeente Westerveld en Tauw) betreft model voor een integrale aanpak. Met als resultaat een duurzame (her)inrichting van de openbare ruimte, waarbij veel draagvlak is gecreëerd door een intensief participatief traject.

Meer informatie en aanmelden >>

Stand
Uiteraard presenteert Tauw zich ook dit jaar weer met een eigen stand (hal 4, nummer 4.4.48), waarin we diverse projecten en innovaties uitlichten. Dat doen we op een unieke manier: in onze stand hebben we een ware groene stilteruimte gecreëerd. In deze ruimte wordt u als bezoeker in alle rust ondergedompeld in de virtuele wereld van (her)inrichting van de openbare ruimte. Een bijzondere ervaring!

Kom langs en ervaar onze visie op de duurzame, gezonde, klimaatadaptieve en participerende leefomgeving!
Meer informatie over de Vakbeurs Openbare Ruimte, het programma en aanmeldmogelijkheden vindt u op deze website.

Meer informatie?

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.