Tauw internationaal

Tauw Internationaal

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Wij hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en opereren wereldwijd via de CAT Alliance. 

CAT Alliance

Tauw is een van de oprichters van de CAT Alliance Ltd. (CAT), een internationaal opererend adviesbureau dat wereldwijd transactieservices en risico- en aansprakelijkheidsbeheer biedt.

CAT is een samenwerkingsverband tussen drie toonaangevende adviesbureaus - COWI (gecentreerd op Scandinavië), Geosyntec Consultants (gericht op de Verenigde Staten) en Tauw (gecentreerd op West-Europa) voor het leveren van milieu-due diligence (EDD) en milieuadvies in samenwerking met fusies , overnames, verwijderingen, beursintroducties, etc.

CAT-bedrijven bieden hun multinationale klanten lokale, hoog opgeleide milieudeskundigen die de land specifieke regelgeving begrijpen in overeenstemming met internationale verwachtingen en bedrijfsvereisten over de hele wereld. De joint venture stelt partnerbedrijven in staat om samen milieuadviesdiensten te leveren in Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika.

Samen hebben de CAT-bedrijven en hun partners meer dan 13.000 medewerkers en kantoren in 50 landen.

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Laurent Bakker
T: +31 65 15 72 46 1
E:laurent.bakker@tauw.com
LinkedIn