Gratis adviesuurtje - Circulaire Economie

En hebt u een concrete casus waarbinnen u aan de slag wilt gaan met circulaire economie, maar vindt u het lastig om hiermee te starten?

Vul dan het formulier (zo gedetailleerd mogelijk) in, zodat een expert van Tauw contact met u kan nemen op.

De eerste tien inschrijvers zullen we uitnodigen voor een gratis verkennend adviesgesprek (op één van onze kantoren of via Skype), waarin we een aanpak voor uw vraagstuk adviseren.

 

* Wees er snel bij, want we geven maximaal 10 gratis adviesgesprekken weg en op = op. Tijdens dit gesprek zal één van onze specialisten op het gebied van circulaire economie - op basis van de door u aangeleverde casus - een globale aanpak adviseren. Hiermee krijgt u inzicht in de stappen die u kunt doorlopen om circulaire economie binnen uw organisatie van de grond te krijgen.We behouden het recht om casussen die naar ons inzicht onvoldoende concreet zijn, af te wijzen.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen in het kader van ‘gratis adviesgesprek circulaire economie’. Als het tot een adviesgesprek komt, nemen we uw gegevens op in ons CRM. Als dit niet het geval is, zullen wij uw contactgegevens verwijderen.

Lees meer over Circulaire Economie voor overheden

Lees meer over Circulaire Economie voor bedrijven


Vraag onderstaand een GRATIS adviesgesprek aan!