Van vergunningen tot compliance management

Tijdig anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving geeft u tijd en ruimte om de juiste beslissingen te nemen en onnodige kosten te voorkomen. Dan moet u kunnen bouwen op een adviseur met kennis van zaken én toewijding. U heeft bij ons dan ook één vaste adviseur als aanspreekpunt. Omdat wij alle expertise in huis hebben, beloven wij u volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om het aanvragen van een vergunning, het uitvoeren van specialistische onderzoeken of het totale compliance management.

Essentiële fases van compliance management

Op basis van de resultaten van de compliance check adviseren wij u over eventuele maatregelen die u moet nemen om in compliance te blijven. Hiervoor maken we gebruik van gecertificeerde methoden zoals ISO, OHSAS en VCA. Daarnaast komen onze compliance adviseurs minimaal één keer per jaar langs voor een persoonlijk gesprek over uw specifieke situatie. Ook nemen we altijd direct contact met u op als er grote wijzigingen of ontwikkelingen op stapel staan, omdat we vroegtijdig op de hoogte zijn van wijzigende wet- en regelgeving.

Daarnaast meten en monitoren wij desgewenst alle milieu- en veiligheidsaspecten van uw bedrijf en geven we technische adviezen over het voorkomen en oplossen van non-compliance situaties.Tauw levert, ook op interim-basis, maatwerk en creatieve oplossingen.

In onze infographic over compliance management ziet u in een oogopslag wat de meerwaarde is voor uw organisatie.


Bedrijfsspecifiek register op maat!

Voor elke opdrachtgever maken we een bedrijfsspecifiek register op maat, met alle relevante wet- en regelgeving rond milieu, veiligheid en arbo, gerelateerd aan de milieuvergunning, RI&E en de bedrijfssituatie. Dankzij een online databank is dat register continu up-to-date en altijd beschikbaar voor de auditor (ISO 14001 en ISO 45001).

Neem contact op met Tauw

Heeft u een vraag over compliance management? Onze adviseurs staan u graag te woord!

Marco Bastiaanssen 
Adviseur Industrie
Stel uw vraag per mail

 

Compliance Management Tool

Pharius is een online compliance applicatie dat u handvatten biedt over de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Compliance projecten van Tauw

Heeft u een vraag over compliance management?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Marco Bastiaanssen
T: +31 61 13 58 87 0
E:marco.bastiaanssen@tauw.com
LinkedIn
Marco Bastiaanssen