Hierbij onderscheiden wij bronmaatregelen, procesgeïntegreerde maatregelen en nageschakelde technieken zoals naverbranding, actiefkoolfiltratie, gaswassing en biofiltratie. We hebben projecten uitgevoerd in diverse sectoren waarbij we concreet maatregelen hebben uitgewerkt voor de reductie van vluchtige organische componenten, NOx, geur, ammoniak en dioxine.

Wij ondersteunen u bij het kiezen van de juiste techniek en het opstellen van ontwerpspecificaties. Daarbij bundelen wij onze integrale kennis op het gebied van lucht-, water-, proces- en afvalstoffentechnologie. Bij onderzoek naar de juiste procesinstellingen en afgaskarakteristiek, maken wij gebruik van onze eigen meetdienst wat de doorlooptijd en diepgang van het advies ten goede komt.

Naast de technologische kennis, zullen we u adviseren hoe de nieuwe maatregelen in te passen in uw vergunningssituatie. Met ons advies kiest u voor een duurzame oplossing van uw emissieprobleem en houdt u zelf sturing bij de keuze. U voorkomt afhankelijkheid van leveranciers.

Lees ook

De overgang van de NeR naar het Activiteitenbesluit

Download

Het positieve effect van een warmtenet op de luchtkwaliteit.

Download

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.