Adviseurs van Tauw denken in duurzame oplossingen en houden rekening met aspecten als de veiligheid van medewerkers, de omgeving van de bedrijfslocatie, het voldoen aan wet- en regelgeving, het om gaan met aanwezige bodemverontreiniging en asset management. Ook optimalisatie van bijvoorbeeld (brand)veiligheid, energiebesparing en kringloop kunnen aandachtspunten zijn. In onze uitwerking staan de praktische uitvoerbaarheid, kostenefficiëntie en gebruikersgerichtheid altijd voorop.

Figuur: schematische weergave van locatiebeheer

Ter ondersteuning heeft Tauw het programma Tegsis, Tauw Enterprise Geographic Site Information System, ontwikkeld. Met TEGSIS heeft u eenvoudig toegang tot informatie over uw bedrijfsterreinen. Gegevens over uw vastgoed, vergunningen, bodem- en grondwateronderzoeken en saneringen zijn overzichtelijk terug te vinden en via internet kunt u de locatiegegevens altijd en overal raadplegen.

Adviseurs van Tauw zijn in staat zijn om uw onderhoud en beheer op een praktische en toekomstbestendige manier vorm te geven. Door onze specifieke ervaring weten we wat op technisch vlak speelt en hoe beheer en onderhoud in de praktijk het beste kunnen worden georganiseerd.

Andere projecten

Bekijk ook deze projecten

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Annette Haselhoff
T: +31 62 04 02 55 0
E:annette.haselhoff@tauw.com
LinkedIn