Digitale Samen van Start-sessie Transitievisie Warmte

Juist nu werken aan de energietransitie!

Een periode waarin we veel thuiswerken hoeft ons niet te weerhouden om te (blijven) werken aan de energietransitie! Het doel van een aardgasvrije gebouwde omgeving in 2050 staat immers nog steeds. Wij werken daarom ook in deze periode hard aan Transitievisies Warmte en wijkuitvoeringsplannen, zodat als we straks weer bij elkaar mogen komen we direct de wijken in kunnen.

Tauw introduceert: Digitale Samen van Start-sessies

Het opstellen van Transitievisies en wijkuitvoeringsplannen vraagt in deze periode om een andere, digitale aanpak. Digitaal werken is voor ons niet nieuw, zo werkten we bijvoorbeeld al met digitale modellen, maar een Transitievisie Warmte volledig op afstand van elkaar opstellen is toch wat anders. De afgelopen weken hebben wij daarom gekeken op welke manieren de warmtetransitie projecten toch door konden gaan. Zo ontstond het idee van de digitale Samen van Start-sessie. Een digitale variant van onze gebruikelijke Samen van Start aanpak waarin we in twee dagen toewerken naar de bouwstenen van de Transitievisie Warmte.

Ook tijdens de digitale Samen van Start-sessie werken we met een diverse groep stakeholders toe naar de bouwstenen van de Transitievisie Warmte. Dit keer niet in twee dagen, maar in verschillende digitale bijeenkomsten verspreid over meerdere dagen. Het grote voordeel van deze aanpak: mensen zijn minder tijd kwijt, iedereen kan op zijn of haar eigen tempo meedoen en de inzet van diverse online communicatiemiddelen maakt het leveren van input laagdrempeliger.

Waarom Tauw als partner in jouw project? 

  • In 2021 moet de Transitievisie Warmte per gemeente zijn vastgesteld
  • Na het opstellen van de Transitievisie Warmte kan je direct de wijken in
  • We zorgen er samen voor dat de Warmtetransitie niet stil komt te staan
  • Tauw heeft bij ruim 30 gemeentes de Samen van Start aanpak al succesvol toegepast en inmiddels positieve ervaringen met digitale sessies.

Heeft u een vraag over deze sessies? 
Neem dan contact op met onze adviseur

Edwin Veldkamp
 +31 65 13 61 07 7
 edwin.veldkamp@tauw.com 

 


Meld je aan voor een 'Samen van Start-sessie'

Klik op onderstaande button om naar het formulier te gaan. 

Ga naar het aanmeldformulier

 

 

Aanmeldformulier Samen van Start-sessies