Alle kennis én apparatuur in eigen huis

De specialisten van Tauw hebben ruime deskundigheid in huis op het gebied van geluid en trillingen. Of het nu gaat om geluidsonderzoeken voor bedrijven in het kader van de milieuvergunning, om de realisatie van nieuwe woningen langs wegen, een akoestisch onderzoek of juist nieuwe wegen langs woningen of om trillingsonderzoeken naar hinder en schade door trillingen bij sloop, bouw, wegaanleg en grote bedrijven. Voor elke type project is een team met relevante ervaring in te zetten.
De onderzoeken hoeven daarbij niet beperkt te blijven tot bureaustudies. Wij beschikken namelijk -in tegenstelling tot andere adviesbureaus- over een uitgebreid instrumentarium aan geluidsmeters, trillingsmeters en onbemande monitoringssystemen.

Duidelijk en deskundig

Onze focus ligt bij de geluidsonderzoeken niet alleen op het technisch-inhoudelijk correct uitvoeren van de onderzoeken, maar vooral ook op het rapporteren en toelichten in een taal die voor alle betrokken partijen te begrijpen is. Zo verandert een geluidsonderzoek van een technisch rapport met vele berekeningen in een leesbaar document met toegevoegde waarde voor de klant.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Gijs Duijst
T: +31 62 29 27 55 3
E:gijs.duijst@tauw.com
LinkedIn
Gijs Duijst