Deelnemers Light Challenge maken kans op de Tauw Young Potential Award

Aan het eind van elke Light Challenge - een ontwerpwedstrijd voor studenten om duurzame oplossingen te vinden voor lichtvraagstukken die bijdragen aan de leefbaarheid en sociale veiligheid - reikt Tauw de Tauw Young Potential Award (TYPA) uit aan de beste individuele deelnemer(s) van dat jaar. Zo ook dit jaar, want productiviteit, inzet en talent moeten beloond worden!

Tauw onderstreept het belang van optimale verlichting in de openbare ruimte. Daarbij zijn duisternis en stilte net zo belangrijk als verlichting, en mede van invloed op het welzijn van mens en dier. Daarom heeft Tauw zich aan de Light Challenge verbonden, niet alleen in de organisatie van masterclasses en workshops, maar ook door plaats te nemen in het jurypanel en het uitreiken van de Tauw Young Potential Award aan de beste individuele deelnemer(s) van de Light Challenge.

TYPA
Om kans te maken op de award, moeten deelnemers aan de Light Challenge zich voor 19 april 2018 aanmelden voor de TYPA. Om vanuit alle aanmeldingen de échte potentials te identificeren, lopen tijdens de diverse events, die in het kader van de Light Challenge georganiseerd worden, drie juryleden van Tauw mee. Zij ‘volgen’ de potentials en letten daarbij op de volgende aspecten en competenties:

  • Proactiviteit en inzet
  • Samenwerking en rol binnen het team
  • Communicatieve vaardigheden
  • Analytische scherpte
  • Resultaat- en klantgerichtheid

De uitreiking van de Tauw Young Potential Award vindt plaats tijdens de finale van de Light Challenge (december 2018). Wie wint ontvangt:

  • Een contract, stage of afstudeeropdracht en daardoor de mogelijkheid om actief bij te dragen aan projecten op gebied van duurzaamheid, klimaat en innovaties.
  • Een verzorgd weekend naar een lichtfestival voor twee personen
  • En uiteraard eeuwige roem en een mooie vermelding op het CV

Een oud winnaar aan het woord
Agge Lukens, winnaar Tauw Young Potential Award 2013, blikt terug: 'Door het winnen van de award heb ik niet zomaar een baan gekregen, ik kan nu doen wat ik écht leuk vind: werken aan duurzame verlichting!'

Meer informatie
Meer informatie over de Light Challenge en de Tauw Young Potential Award is te vinden op www.lightchallenge.eu

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.