Zonder investering geen groei

Onze kennis is onze kracht. Deze kennis zit in de hoofden van onze specialisten en ingenieurs. Zij hebben jarenlange ervaring in het adviseren bij complexe vraagstukken en het inrichten van de omgeving. Door onze continue investeringen in product- en kennisontwikkeling geven zij gedegen en betrouwbaar advies. We zetten onze denkkracht om in ingenieuze adviezen en in haalbare, duurzame oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een duurzaam geluidsscherm, hergebruik van bagger in beton, hergebruik van bodemassen met ons Equiash patent, vernietiging van asbest en de inzet van de nieuwste meettechnieken- en sensoren. Technische expertise is de basis van onze dienstverlening. Bijvoorbeeld op het gebied van bodem, modern afvalstoffenmanagement, veiligheid, vergunningen, milieu, water en leefomgeving. Deze vakinhoudelijke expertise en kennis koppelen we aan de lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld bij de locatiekeuze en de vergunningen voor de nieuwebouw van een bio-energie fabriek, de uitbreiding van een industriële site of het ontwerp van een ingenieuze brug over een snelweg die dicht langs een woonwijk loopt.

Projectteams ontzorgen en bieden oplossingen

We stellen projectteams samen met daarin de benodigde expertise en kwaliteiten. We werken met vaste contactpersonen. Zo bieden we elke klant het beste van Tauw. Onze leefomgevingsadviseurs richten beperkte openbare ruimte zo in dat het optimaal kan worden gebruikt. Noodzakelijke functies, omgevingsvoorwaarden en toekomstwaarde kunnen daarbij hun rol blijven spelen. (Industriële) locaties worden duurzaam (her)ontwikkeld. Bijvoorbeeld op het gebied van bodem en milieu. ‘In compliance’ zijn op het gebied van HSE (Health, Safety, Environment) wordt daarbij direct meegenomen.

Focus op continue (duurzame en circulaire) bedrijfsvoering

We bieden onze klanten de rust en ruimte om zich te blijven focussen op continue (duurzame en circulaire) bedrijfsvoering. Zorg over locatie, inrichting en wet- en regelgeving wordt uit handen genomen. Ons netwerk bij de industrie en bij de overheid maakt dat wij optimaal schakelen en u ontzorgen. Onze specialisten nemen maatschappelijke en bestuurlijke context in beschouwing bij vraagstukken die minder technisch van aard zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van watermanagement. We ontwerpen oplossingen op maat voor iedere klantvraag. Groot, klein, eenvoudig of complex. Juist door de inzet van onze specialisten bieden we de duurzame meerwaarde in elk project. Samen met onze klanten; want samen staan we sterker.

 

Icoonprojecten

Wij zijn trots op ál onze projecten, maar sommige zijn wel heel speciaal. Wij noemen ze onze icoonprojecten. Projecten waarin we net wat verder gaan, waarin we mooie samenwerkingen aangaan, of projecten die uitblinken in complexiteit. Kortom, projecten waarmee we voor de dag kunnen komen.

N470 geeft energie lees verder
Haven Rotterdam lees verder
Eindhoven Airport lees verder
Amsterdam Rainproof lees verder

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.