Vraagstukken op het gebied van Compliance HSE

Vrijwel alle bedrijven (zowel nationaal als internationaal) hebben te maken met Health, Safety & Environment, ook wel HSE genoemd. TAUW heeft deze verschillende aandachtspunten verweven in haar dienstverlening. Dat levert u efficiency voordelen én integrale veiligheid op.

Safety (Veiligheid)

Om in compliance te zijn met wet- en regelgeving rondom veiligheid is het noodzakelijk om inzichtelijk te hebben aan welke regels uw bedrijf moet voldoen. De veiligheidsadviseurs van TAUW adviseren op zowel organisatorisch als technisch vlak en geven inzicht in mogelijke uitvoering.

Lees meer

Health (Gezondheid)

Elk bedrijf heeft de gezondheid van medewerkers hoog in het vaandel staan. Om deze te waarborgen is het belangrijk om een gezonde werkomgeving te creëren, zodat uw medewerkers duurzaam inzetbaarheid blijven. Ook is het noodzakelijk om inzichtelijk te hebben of medewerkers worden blootgesteld aan (potentieel) gevaarlijke stoffen.

Lees meer

Environment (Milieu)

Bedrijven en industrieën zijn het kloppend hart van onze economie. TAUW begeleidt bedrijven en industrie in de realisatie van vernieuwing, innovaties en uitbreidingen. Onder andere door te ondersteunen met het managen van uw compliance met relevante milieu- en veiligheidswet- en regelgeving en met het verkrijgen van uw license to operate (omgevingsvergunningen). Het belang van milieudiensten voor de industrie wordt benadrukt door de beleidsontwikkelingen rondom de effecten van stikstofdepositie op natuurgebieden en de aankomende Omgevingswet.

Lees meer

 

Projectreferenties Compliance HSE

Nieuws op het gebied van Compliance HSE

13 juni 2022 | Nieuws

Herziening van de ARIE-regeling uitgesteld

De ingangsdatum van de herziening van de regeling rond de Aanvullende Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (ARIE) voor gevaarlijke stoffen is uitgesteld. Evenals Brzo 2015 is de ARIE-regeling gericht op…

1 maart 2022 | Nieuws

Hebt u al een milieujaarverslag (e-MJV) opgesteld?

Het e-MJV verplicht verschillende (industriële) organisaties om jaarlijks inzicht te geven in hun emissies. In zo’n milieujaarverslag - dat vóór 1 april 2019 moet zijn ingediend - rapporteren bedrijven…

14 februari 2022

Heeft u het elektronisch Milieujaarverslag (e-MJV) al opgesteld?

Lees verder...
23 december 2021

TAUW ondersteunt Aluchemie Botlek bij Greenfield project

Lees verder...
21 juni 2021

Inspectie op gevaarlijke stoffen

Lees verder...

Kunnen wij u helpen op het gebied van Compliance HSE?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.