Ons verhaal  

Het zit in ons DNA sinds de oprichting van TAUW in oktober 1928: Het omarmen van verandering om een vitale leefomgeving voor zowel menselijk als natuurlijk kapitaal vorm te geven.

Lees verder

Hoe wij werken 

Duurzaamheid, Digitalisatie en Veiligheid vormen de basis van het TAUW DNA. Daarom implementeren wij deze waarden altijd in onze projecten en gebruiken we deze in onze partnerschappen.

Lees verder

Onze organisatie

TAUW koos in 2017 voor een unieke vorm van medezeggenschap: participatief leiderschap. Een unieke vorm van medezeggenschap waarin eigendom en participatie zijn gescheiden van de managementstructuur. Alle medewerkers van TAUW met een vast contract hebben certificaten ontvangen. Minimaal 50% van hen heeft daarnaast nog aanvullende certificaten gekocht.

Lees verder

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Onze missie is onze belofte: we creëren impactvolle oplossingen die zorgen voor een vitale leefomgeving. Dit doen we in ons dagelijks werk, door duurzame oplossingen te bedenken, maar we zijn ons ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden als bedrijf. Daarom ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan de duurzame omgeving die we nastreven.

Lees verder

Onze kernwaarden 

Care

Wij dragen zorg voor onze klanten, collega’s, samenleving en leefomgeving. Daarom werken we met passie en deskundigheid vanuit een open, inclusieve en diverse bedrijfscultuur.

Connect

Wij geloven in de kracht van teamwork. Wij staan open voor samenwerking met alle betrokkenen om een duurzame wereld voor toekomstige generaties te realiseren.

Improve

Wij verbeteren onszelf en de kwaliteit van onze dienstverlening continue, en ondersteunen onze klanten en partners hetzelfde te doen. Wij ontwikkelen en delen onze kennis en innoveren om duurzaamheid tastbaar en haalbaar te maken

Neem contact met ons op

TAUW is te vinden op acht locaties in Nederland. Zo kunnen we niet alleen een groot landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner. Bekijk via onderstaande button onze contactgegevens (zoals kantooradressen, telefoon en email). 

Ga naar Contact