Our living ambition report 2022

Bekijk ons jaarverslag voor nog veel meer mooie projecten en verhalen. Met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners maakt TAUW een positieve impact op de vitale leefomgeving. In Our living ambition report geven we een overzicht van onze prestaties.

It's not just a daily job, it's... a living ambition

Waar we voor staan

Onze visie en missie

Voor een wereld waarin natuur en menselijke activiteiten harmonieus naast elkaar bestaan, zijn toegewijde professionals met passie en expertise nodig. Als toonaangevend advies- en ingenieursbureau creëren we oplossingen die duurzaamheid tastbaar en haalbaar maken.

Onze kernwaarden

Care

Wij dragen zorg voor onze klanten, collega’s, samenleving en leefomgeving. Daarom werken we met passie en deskundigheid vanuit een open, inclusieve en diverse bedrijfscultuur.

Connect

Wij geloven in de kracht van teamwork. Wij staan open voor samenwerking met alle betrokkenen om een duurzame wereld voor toekomstige generaties te realiseren.

Improve

Wij verbeteren onszelf en de kwaliteit van onze dienstverlening continue, en ondersteunen onze klanten en partners hetzelfde te doen. Wij ontwikkelen en delen onze kennis en innoveren om duurzaamheid tastbaar en haalbaar te maken.

Wat we doen

Onze kernboodschap

Met onze 1.200 toegewijde professionals geven we vorm aan een vitale leefomgeving. We bieden betekenisvolle oplossingen door sterke expertise te combineren met waardevolle partnerschappen.

TAUW Story  

Het zit in ons DNA sinds de oprichting van TAUW in oktober 1928: Het omarmen van verandering om een vitale leefomgeving voor zowel menselijk als natuurlijk kapitaal vorm te geven.

Lees verder

Hoe wij werken 

Duurzaamheid, Digitalisatie en Veiligheid vormen de basis van het TAUW DNA. Daarom implementeren wij deze waarden altijd in onze projecten en gebruiken we deze in onze partnerschappen.

Lees verder

Onze organisatie

TAUW koos in 2017 voor een unieke vorm van medezeggenschap: participatief leiderschap. Een unieke vorm van medezeggenschap waarin eigendom en participatie zijn gescheiden van de managementstructuur. Alle medewerkers van TAUW met een vast contract hebben certificaten ontvangen. Minimaal 50% van hen heeft daarnaast nog aanvullende certificaten gekocht.

Lees verder

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Onze missie is onze belofte: we creëren impactvolle oplossingen die zorgen voor een vitale leefomgeving. Dit doen we in ons dagelijks werk, door duurzame oplossingen te bedenken, maar we zijn ons ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheden als bedrijf. Daarom ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan de duurzame omgeving die we nastreven.

Lees verder

Neem contact met ons op

TAUW is te vinden op acht locaties in Nederland. Zo kunnen we niet alleen een groot landelijk adviesbureau zijn, maar ook een fijne en vertrouwde regionale partner. Bekijk via onderstaande button onze contactgegevens (zoals kantooradressen, telefoon en email). 

Ga naar Contact