Privacy statement

Tauw Group bv (hierna Tauw) respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Tauw verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt.

Tauw gebruikt alleen gegevens die u aan Tauw verstrekt.

Uw gegevens worden (mogelijk) gevraagd wanneer u:

  • Artikelen, White papers en/of andere informatieve stukken downloadt
  • Een advies gesprek aanvraagt
  • De Tauw nieuwsbrief (Ingenieus) wilt ontvangen
  • Meedoet aan een Tauw actie
  • Uw contactgegevens achterlaat als u een offerte aanvraagt en/of een specifieke vraag heeft
  • Zich aanmeldt voor een evenement

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is.

Voor de nieuwsbrief blijven uw persoonsgegevens bewaard zolang u informatie van Tauw wenst te ontvangen. Als u geen nieuwsbrief meer van Tauw wilt ontvangen, kunt u zich op elk gewenst moment uitschrijven door contact met ons op te nemen of via de ‘afmelden voor deze e-mailings’ optie die in elke nieuwsbrief van Tauw te vinden is.

Voor andere zaken worden uw gegevens eenmalig gebruikt om achteraf contact op te nemen om te kijken of de opgevraagde artikelen of het evenement naar wens was en/of aanvullende informatie/vervolgafspraak wenselijk is.

Indien u vragen heeft omtrent uw privacygegevens of deze wil inzien, corrigeren of verwijderen kunt u dit doen door contact op te nemen met de Privacy Officer van Tauw via privacy@tauw.com