Jong geleerd is oud gedaan

Henry Raben

Onlangs ben ik wezen vissen op de Vecht bij Ommen, heerlijk! Ongelofelijk hoe mooi het daar is. Een langzaam stromende rivier met vistrappen en een typische Hollands natuurlandschap. Je kunt er echt kanjers van brasems en windes vangen. Vissen is één van mijn grote hobby’s. Een prima manier om te ont-stressen, even weg van de hectiek en de waan van de dag, en om mijn gedachten de vrije loop te laten.

Ik ben medeoprichter van de hengelsportvereniging De Graskarper en ik ben ook al jaren actief in het bestuur van deze hengelsportvereniging. Belangrijk onderdeel van ons beleid is het geven van cursussen aan onze jeugdleden. We leren de kinderen dat netjes omgaan met vis belangrijk is. Dat je natte handen moet hebben voordat je een vis aanraakt en dat je de juiste spullen bij je moet hebben om de vis op een zorgvuldige manier te ‘onthaken’. Jong geleerd is oud gedaan.

Continuïteit waarborgen

Investeren in de jeugd vind ik belangrijk. En daarnaast is het ook belangrijk voor de continuïteit en voor het voortbestaan van onze vereniging.

Continuïteit waarborgen is heel waardevol en dat geldt eigenlijk ook voor ons contact met klanten. Daarom investeren wij veel in de relatie met onze klanten. Niet alleen gaan onze accountmanagers regelmatig bij hen langs, maar we houden ook trends en ontwikkelingen in de gaten en we delen onze kennis. Dat gebeurt via blogs, workshops en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen, zoals de nieuwe Omgevingswet, Circulaire economie en Duurzaamheid, Stikstofdepositie of Veiligheid.

Veel waardering voor masterclasses

De masterclass voor klanten is één van de middelen die we toepassen. Persoonlijk vind ik dat een hele mooie en waardevolle manier van interactie met onze klanten.

De klanten waarderen het ook om samen te komen en om face to face ervaringen uit te wisselen. Dat geldt ook voor de interactie met onze specialisten en hoe zij omgaan met de vragen die leven bij onze opdrachtgevers. Onze adviseurs brengen ingewikkelde issues en lastige onderwerpen in duidelijke presentaties over de bühne.

Bij de keuze van het onderwerp of thema spelen we graag in op de vragen die leven bij onze klanten. Welke onderwerpen zijn voor jullie van belang? De masterclass is dan als het ware een logisch gevolg van de wens van onze klanten.

Masterclass Zeer Zorgwekkende Stoffen

De masterclasses in Rotterdam, Deventer en de regio Eemsdelta (inclusief Friesland en Drenthe) op het gebied van Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) waren een groot succes. In de 2e helft van dit jaar organiseren wij een vervolg masterclass over ZZS in Eindhoven en Amsterdam.

ZZS vormen een actueel onderwerp en een belangrijk issue bij industriële bedrijven. Omdat deze stoffen gevaarlijk zijn voor mens en milieu, wil de overheid meer inzicht in de ZZS-emissies en in de inspanning van bedrijven om de ZZS-emissies te verminderen.

Masterclass Circulaire economie en duurzaamheid

Lastige reststromen of waarde uit afval? Samen met Deltalinqs vragen wij hier aandacht voor en helpen wij mee de ambities van bedrijven op het gebied van Circulaire economie en Duurzaamheid waar te maken.

Na de zomer organiseren wij een masterclass op het gebied van Circulaire economie en Duurzaamheid waarbij wij onze visie geven op het verkrijgen van meer grip op uw afvalstoffen. Als inleiding hierop verwijs ik u naar onze blog: Grip op uw afvalstoffen

Uw masterclass?

Wilt u ook een keer een masterclass  bijwonen? Of heeft u een interessant onderwerp in gedachten om een masterclass aan te wijden? Laat het mij weten!

Ik kijk uit naar de komende masterclass met onze klanten, net zoals ik me ook al weer verheug op mijn volgende vismoment en uiteraard op de ‘masterclass’ voor onze jonge vissers.

Meer informatie?

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.