Hoe bereidt u zich voor op de Omgevingswet?

Decentrale overheden en bedrijven staan voor de uitdaging om zich voor te bereiden op de implementatie van de Omgevingswet. Hoe groot de impact is en welke gevolgen dit heeft, verschilt per instantie en bedrijf. Daarom is maatwerk noodzakelijk!

De experts van Tauw helpen u duidelijkheid te verkrijgen in de (impact van de) veranderingen en ondersteunen nu al met concreet advies en een integrale aanpak.

Onze adviseurs Mark in 't Veld en Rosalie Geerlinks gaan in onze podcast (zie mediabestand) terug naar de basis: wat is de Omgevingswet en wat betekent het voor overheden en bedrijven?

Omgevingswet voor bedrijven

Omdat de Omgevingswet gevolgen heeft voor uw (toekomstige) bedrijfsvoering is het belangrijk om ze tijdig te adresseren en actie te ondernemen. Lees hier meer over de kansen en uitdagingen die de wet uw bedrijf biedt.

Lees meer

Omgevingswet voor overheden

De taken en verantwoordelijkheden van overheden zoals provincies en gemeenten gaan veranderen door de komst van de Omgevingswet. Lees hier meer over de veranderingen en hoe uw overheidsinstantie hierop kan anticiperen.

Lees meer

 

Nieuws en actualiteiten

25 november 2020 | Nieuws

Omgevingswaarden: een kansrijke tool voor gemeenten

Een verkenning naar de toepassing van lokale omgevingswaarden en de effecten hiervan op BRZO-bedrijven.

29 juli 2020 | Nieuws

PlanMER Omgevingsvisie gemeente Zaanstad

De gemeente Zaanstad is in 2019 gestart met het opstellen van een Omgevingsvisie. De gemeente typeert dit instrument van de Omgevingswet als hét lange termijn ontwikkelingsbeeld dat strategische keuzes…

30 juni 2020

Uitstel Omgevingswet naar 2022: juist nú tijd voor actie!

Lees verder...
8 juni 2020

Kansen door uitstel van de Omgevingswet naar 2022

Lees verder...
22 juli 2019

Ruimte voor energie: aan de slag met de Regionale Energie Strategieën…

Lees verder...

Heeft u vragen over de omgevingswet?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.