Hoe bereidt u zich voor op de Omgevingswet?

Decentrale overheden en bedrijven staan voor de uitdaging om zich voor te bereiden op de implementatie van de Omgevingswet. Hoe groot de impact is en welke gevolgen dit heeft, verschilt per instantie en bedrijf. Daarom is maatwerk noodzakelijk!

De experts van Tauw helpen u duidelijkheid te verkrijgen in de (impact van de) veranderingen en ondersteunen nu al met concreet advies en een integrale aanpak.

Onze adviseurs Mark in 't Veld en Rosalie Geerlinks gaan in onze podcast (zie mediabestand) terug naar de basis: wat is de Omgevingswet en wat betekent het voor overheden en bedrijven?

Omgevingswet voor bedrijven

Omdat de Omgevingswet gevolgen heeft voor uw (toekomstige) bedrijfsvoering is het belangrijk om ze tijdig te adresseren en actie te ondernemen. Lees hier meer over de kansen en uitdagingen die de wet uw bedrijf biedt.

Lees meer

Omgevingswet voor overheden

De taken en verantwoordelijkheden van overheden zoals provincies en gemeenten gaan veranderen door de komst van de Omgevingswet. Lees hier meer over de veranderingen en hoe uw overheidsinstantie hierop kan anticiperen.

Lees meer

 

Nieuws en actualiteiten

3 juni 2021 | Nieuws

Uitstel Omgevingswet biedt extra kansen voor overheden en bedrijven

Het kwam niet echt onverwacht, de Omgevingswet is opnieuw uitgesteld. De nieuwe datum van inwerkingtreding is nu 1 juli 2022. De belangrijkste reden is dat de overheden meer tijd nodig hebben. Het ICT-systeem…

6 april 2021 | Nieuws

Workshop Omgevingswet voor plant- en HSE managers

Ook (industriële) bedrijven bereiden zich voor op de Omgevingswet. TAUW spreekt regelmatig bedrijven die hier graag mee aan de slag willen, maar niet precies weten hoe ze dit aan moeten vliegen. Wij ondersteunen…

23 maart 2021

Aanvullingsbesluit bodem Omgevingswet: nieuwe werkwijze voor…

Lees verder...
5 februari 2021

PlanMER Omgevingsvisie Provincie Utrecht goed ontvangen

Lees verder...
28 januari 2021

Werken aan Programma Bodembeheer van de Toekomst

Lees verder...

Heeft u vragen over de omgevingswet?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.