Hoe bereidt u zich voor op de Omgevingswet?

Decentrale overheden en bedrijven staan voor de uitdaging om zich voor te bereiden op de implementatie van de Omgevingswet. Hoe groot de impact is en welke gevolgen dit heeft, verschilt per instantie en bedrijf. Daarom is maatwerk noodzakelijk!

De experts van Tauw helpen u duidelijkheid te verkrijgen in de (impact van de) veranderingen en ondersteunen nu al met concreet advies en een integrale aanpak.

Onze adviseurs Mark in 't Veld en Rosalie Geerlinks gaan in onze podcast (zie mediabestand) terug naar de basis: wat is de Omgevingswet en wat betekent het voor overheden en bedrijven?

Omgevingswet voor bedrijven

Omdat de Omgevingswet gevolgen heeft voor uw (toekomstige) bedrijfsvoering is het belangrijk om ze tijdig te adresseren en actie te ondernemen. Lees hier meer over de kansen en uitdagingen die de wet uw bedrijf biedt.

Lees meer

Omgevingswet voor overheden

De taken en verantwoordelijkheden van overheden zoals provincies en gemeenten gaan veranderen door de komst van de Omgevingswet. Lees hier meer over de veranderingen en hoe uw overheidsinstantie hierop kan anticiperen.

Lees meer

 

Nieuws en actualiteiten

6 april 2021 | Nieuws

Workshop Omgevingswet voor plant- en HSE managers

Ook (industriële) bedrijven bereiden zich voor op de Omgevingswet. TAUW spreekt regelmatig bedrijven die hier graag mee aan de slag willen, maar niet precies weten hoe ze dit aan moeten vliegen. Wij ondersteunen…

23 maart 2021 | Nieuws

Aanvullingsbesluit bodem Omgevingswet: nieuwe werkwijze voor omgaan met (verontreinigde) bodem

Op 25 februari 2021 is het ‘Aanvullingsbesluit bodem Omgevingswet’ in het Staatsblad gepubliceerd. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de totstandkoming van de nieuwe wet- en regelgeving voor bodem…

5 februari 2021

PlanMER Omgevingsvisie Provincie Utrecht goed ontvangen

Lees verder...
28 januari 2021

Werken aan Programma Bodembeheer van de Toekomst

Lees verder...
25 november 2020

Omgevingswaarden: een kansrijke tool voor gemeenten

Lees verder...

Heeft u vragen over de omgevingswet?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.