Bezoek onze lezing en stand tijdens de Waterbouwdag

Op donderdag 23 november 2017 vindt de Waterbouwdag plaats in De Doelen in Rotterdam. De Waterbouwdag heeft dit jaar als thema ‘Bouwen in stijgend water’ en biedt inzicht in recente ontwikkelingen en nieuwe projecten binnen de waterbouwsector. Tauw is niet alleen aanwezig met een stand, maar verzorgt ook een inspirerende lezing.

Lezing: Innovatie is… goed spieken!

Sinds januari 2017 werken we volgens een nieuwe waterveiligheidsbenadering en zijn nieuwe normen voor waterkeringen vastgelegd in de Waterwet. Dit maakt het belang van goede dijkmonitoring groter. Ook wordt duidelijk dat er meer inzicht in de bodem en ondergrond van waterkeringen nodig is. Voordat de watersector het wiel probeert uit te vinden, is het wellicht goed om te spieken bij andere branches, zoals die van de bodemsaneringen, landbouw en natuur. Wat kunnen we daarvan leren?

Binnen de parallelsessie ‘ICT in de waterbouw’ vertellen Martine Brinkhuis (consultant waterveiligheid) en Jasper Schmeits (innovatiemanager en adviseur bodemsaneringen) tijdens een inspirerende lezing over Cross Industry Innovation. Oftewel: goed spieken bij een andere branche.

Stand

Uiteraard presenteert Tauw zich ook dit jaar weer in een interactieve stand (nummer 33), waarin diverse projecten en innovaties uitgelicht worden. Kom langs en ervaar bijvoorbeeld zelf de toegevoegde waarde van augmented reality binnen de waterbouw!

Deelname

Meer informatie over de Waterbouwdag, het dagprogramma en aanmeldmogelijkheden vindt u op deze website.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.