Bezoek onze presentaties tijdens de RemTech Expo van 21-23 september

Van 21 tot en met 23 september 2022 delen onze TAUW-experts uit verschillende landen hun kennis tijdens de RemTech Expo in Ferrara (Italië), een internationale conferentie en beurs over de bodemsanerings- en watersaneringsector en -technologieën. Deelname (zowel live als online) is - na registratie - kosteloos voor alle aanwezigen. Alle presentaties worden in het Engels gegeven.

TAUW geeft diverse presentaties tijdens de volgende sessies:

Sessie 11 - Oil and hydrocarbons remediation | 21 september 11.30 - 13.30 uur

Inventory of leakages underground industrial pipelines 

Woensdag 21 september, 12.35 - 12.50 uur
Tijdens de 11e sessie over 'Oil and hydrocarbons remediation' gaat Jasper in op de uitdagingen rond mogelijke lekkages in ondergrondse pijpleidingen en rioleringssystemen op verschillende industriële sites in Europa, en de mogelijke technologieën om deze lekkages op te sporen. Als TAUW hebben we een inventarisatie gemaakt van lekkages die een mogelijke bedreiging vormen voor de totale chemische industrie.

Inschrijven voor sessie 11

Sessie 23 - HRSC, High Resolution Site Characterization | 22 september 17.00 - 19.00 uur

Considerations within different digital communication techniques

Donderdag 22 september, 17.20 - 17.35 uur
Tijdens de sessie over 'HRSC, High Resolution Site Characterization' geeft Jasper Schmeits (ook) een presentatie over 'Considerations within different digital communication techniques'. Tijdens zijn presentatie zal hij concrete voorbeelden geven van projecten waarbij we verschillende soorten digitale technologieën hebben toegepast en hoe we de interne en externe communicatie hebben gefaciliteerd.

Inschrijven voor sessie 23

Sessie 27 - Environmental damage and sediment management | 23 september 14.30 - 16.30 uur

Mercury in European river bed sediments and climate change

Vrijdag 23 september, 14.50 - 15.05 uur

Dr. Patrick Jacobs, Senior Project Manager bij TAUW, gaat tijdens zijn presentatie in op Mercury in European river bed sediments and climate change. Patrick legt uit waarom de aandacht op de Europese rivieren moet worden gevestigd bij het overwegen en beoordelen van het risico op kwikverontreiniging en welke rol klimaatverandering hierbij speelt. 

Inschrijven voor sessie 27

About RemTech Expo

Het doel van deze conferentie is om kennis, innovatie en praktijkvoorbeelden te delen, en om de de ontwikkeling van saneringsprocessen en de toepassing van nieuwe en duurzame technologieën te stimuleren. Daarnaast is de RemTech Expo gericht op het samenbrengen van deskundigen, probleemeigenaren en leveranciers van beschikbare diensten en technologieën. De jaarlijkse RemTech Europe-conferentie weerspiegelt de huidige trends en ontwikkeling in de Europese markt.

De eerste twee dagen van de conferentie (19-20 september) zullen volledig digitaal plaatsvinden en via streaming worden uitgezonden. De daaropvolgende drie dagen (21-23 september) vinden plaats in een hybride vorm; dus live op locatie in Ferrara, maar ook digitaal via het online RemTech platform. Deelname is gratis. U kunt zich tot 9 september 2022 inschrijven via Google Forms. Voorafgaand aan het evenement stuurt het secretariaat van RemTech Europe u de link en het wachtwoord om verbinding te maken.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op: www.remtechexpo.com