CROW Infradagen 2018: de gevolgen van klimaat voor onze infra

Op 27 en 28 juni 2018 vinden in Papendal de CROW Infradagen plaats. Wegbouwkundigen van wegbeheerders, aannemerij, advies- en ingenieursbureaus en kennisinstellingen komen deze twee dagen bij elkaar om kennis en ervaringen te delen. Tijdens dit tweejaarlijkse evenement, met dit jaar als thema ‘Wat doet het klimaat met onze infra?’, presenteert Tauw twee papers.

De GWW-sector wordt geconfronteerd met diverse uitdagingen: klimaatverandering, energietransitie, circulariteit, digitalisering. Tijdens de CROW Infradagen worden de ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen in het domein van infrastructuur en wegenbouw geïdentificeerd en besproken aan de hand van papersessies.

Alle aspecten (van elementverharding en contracten tot innovaties en proces) komen aan de orde.

Papersessies Tauw
Op donderdag 28 juni presenteert Tauw, samen met kennispartners, twee papers binnen het thema ‘proces’.

  • 'Beter Samenwerken' - Sessie Proces (ronde 5), om 11:00 uur, zaal Athene.
    Vanuit de marktvisie wordt meer samenwerking voorgeschreven. Een goed streven, maar lastig concreet te maken. Dit paper helpt partijen (opdrachtgevers én opdrachtnemers) dichter bij elkaar te komen. Tijdens de sessie laten we deelnemers kennismaken met de kracht van samenwerking.

    Door: Jan Kappert (trainer bij Bouwmeesters), Henberto Remmerts (Businessleader risico- en contractmanager bij Tauw) en Lisa de Groot (Samenwerkingsmanager en teamcoach bij Tauw)

  • 'Value Engineering in de GWW' - Sessie Proces (ronde 5), om 12:00 uur, zaal Athene.
    Vanuit de perspectieven van aannemer, (overheids)opdrachtgever en ingenieursbureau laten we deelnemers zien hoe Value Management in de praktijk wordt toegepast. En, niet geheel onbelangrijk, de resultaten daarvan.

    Door: Thera de Kramer (Professional in Value Management), Anand Ramdien (Value Management Coördinator Rijkswaterstaat) en Cosmo Smeets (Register Kostenmanager en Value Engineer bij Tauw)

Aanmelden & meer informatie
Aanmelden voor de CROW Infradagen kan via de website van het CROW. Hier vindt u ook meer informatie over onder andere het programma en de paperpresentaties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.