Dennis de Vreede benoemd tot lid Raad van Commissarissen TAUW Group

TAUW Group heeft Dennis de Vreede (1969) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Hij volgt Wim van Hulsenbeek op, wiens termijn eerder dit jaar eindigde. De Vreede is de Chief Financial Officer bij Wereldhave, een vastgoedbedrijf dat gericht is op commercieel vastgoed in de Benelux.

17 december 2021

De nieuwe commissaris is bij Wereldhave verantwoordelijk voor financiën en corporate social responsability.  Zijn benoeming in de RvC bij TAUW Group loopt tot en met 2025.


Waardevolle toevoeging

Eline Oudenbroek, RvC-voorzitter van TAUW Group, dankt Van Hulsenbeek voor zijn waardevolle bijdrage en verwelkomt De Vreede in de raad. Oudenbroek: “In de meer dan acht jaar dat Wim van Hulsenbeek TAUW Group ondersteunde, zijn we verder gegroeid naar een toonaangevend en financieel sterk adviesbureau in Europa. Dennis de Vreede neemt waardevolle kennis mee en heeft een uitstekende staat van dienst. We vinden hem dan ook een waardevolle toevoeging aan onze Raad van Commissarissen.”


Bijdragen aan ambitie TAUW

De Vreede is trots dat hij de rol in de RvC van TAUW Group mag invullen. De Vreede: “De vitale leefomgeving die TAUW Group helpt creëren, voldoet volledig aan de eisen die de maatschappij vandaag de dag stelt. Ik ben vereerd met de kans die me geboden wordt om bij te dragen aan de living ambition van TAUW Group, om in Nederland en Europa die visie verder te brengen.”

Gerelateerd nieuws

26 augustus 2022 | Nieuws

TAUW Group stelt Jacolien Eijer-De Jong aan om impact verduurzaming te versnellen

Per 5 september 2022 komt Jacolien Eijer-De Jong [50] het team van advies- en ingenieursbureau TAUW Group BV versterken. Zij zal de duurzaamheidsstrategie van TAUW Group gaan leiden en zorgdragen voor…

23 juni 2022 | Nieuws

Bouwsector slaat handen ineen voor meer biodiversiteit met Stichting Bouwerzzz

De bouwsector wil haar verantwoordelijkheid nemen en een bijdrage leveren aan het bewaren en verbeteren van de biodiversiteit rondom bouwprojecten. Om dit te stimuleren en te faciliteren, is Stichting…

14 april 2022

Missie-gedreven strategie loont voor TAUW

Lees verder...
23 december 2021

‘Minder lachgas bij rioolwaterzuivering dankzij machine learning’…

Lees verder...
10 november 2021

Zuidplas bekroond tot bijvriendelijkste gemeente 2021

Lees verder...

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.