Dennis de Vreede benoemd tot lid Raad van Commissarissen TAUW Group

TAUW Group heeft Dennis de Vreede (1969) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Hij volgt Wim van Hulsenbeek op, wiens termijn eerder dit jaar eindigde. De Vreede is de Chief Financial Officer bij Wereldhave, een vastgoedbedrijf dat gericht is op commercieel vastgoed in de Benelux.

17 december 2021

De nieuwe commissaris is bij Wereldhave verantwoordelijk voor financiën en corporate social responsability.  Zijn benoeming in de RvC bij TAUW Group loopt tot en met 2025.


Waardevolle toevoeging

Eline Oudenbroek, RvC-voorzitter van TAUW Group, dankt Van Hulsenbeek voor zijn waardevolle bijdrage en verwelkomt De Vreede in de raad. Oudenbroek: “In de meer dan acht jaar dat Wim van Hulsenbeek TAUW Group ondersteunde, zijn we verder gegroeid naar een toonaangevend en financieel sterk adviesbureau in Europa. Dennis de Vreede neemt waardevolle kennis mee en heeft een uitstekende staat van dienst. We vinden hem dan ook een waardevolle toevoeging aan onze Raad van Commissarissen.”


Bijdragen aan ambitie TAUW

De Vreede is trots dat hij de rol in de RvC van TAUW Group mag invullen. De Vreede: “De vitale leefomgeving die TAUW Group helpt creëren, voldoet volledig aan de eisen die de maatschappij vandaag de dag stelt. Ik ben vereerd met de kans die me geboden wordt om bij te dragen aan de living ambition van TAUW Group, om in Nederland en Europa die visie verder te brengen.”

Gerelateerd nieuws

1 september 2023 | Nieuws

Bedrijfsovername GeoZICHT door TAUW

Europees advies- en ingenieursbureau TAUW haalt per 1 september nieuwe kennis en technologie in huis. Door de overname van GeoZICHT, een bedrijf gespecialiseerd in een breed scala aan diensten met behulp…

30 augustus 2023 | Nieuws

Online masterclass 3 en 10 oktober 'Aan de slag met AERIUS Calculator'

Neem op 3 en 10 oktober 2023 deel aan onze online masterclass 'Aan de slag met AERIUS Calculator'. In 2 keer 2 uur komen alle facetten aan de orde die nodig zijn om van kop tot staart een stikstofdepositie-onderzoek…

18 april 2023

TAUW committeert zich aan wetenschappelijke net-zero klimaatdoelstellingen

Lees verder...
17 april 2023

TAUW Group presenteert haar ambities en jaarcijfers

Lees verder...
15 maart 2023

Invoering Omgevingswet op 1 januari 2024: TAUW is er klaar voor!

Lees verder...

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.