Eline Oudenbroek voorzitter Raad van Commissarissen Tauw Group

Eline Oudenbroek (1969) wordt voorzitter van de Raad van Commissarissen van Tauw Group. Tot voor kort werd deze rol uitgevoerd door Ellen Faber (1956), die aanblijft als lid. Door Eline Oudenbroek (die al lid was van de Raad van Commissarissen) te benoemen, blijft de Raad ongewijzigd waarmee het nieuwe management van Tauw Group een solide team van adviseurs achter zich heeft staan. Eline Oudenbroek is benoemd tot 2023.

Ook Ellen Faber heeft vertrouwen in haar opvolgster. "Tijdens mijn periode als voorzitter heeft Eline bewezen een waardevolle aanwinst voor ons team te zijn. Met haar scherpe geest, humor en doorzettingsvermogen hebben we al belangrijke knopen doorgehakt, zoals de verandering in de Raad van Bestuur in 2018 en de introductie van de werknemersparticipatieregeling in 2017."

Eline Oudenbroek is trots op haar nieuwe rol: "Als lid van de Raad van Commissarissen van Tauw heb ik Tauw Group leren kennen als een organisatie die - in alles wat ze doet - volop streeft naar een evenwicht tussen economische, ecologische en sociale aspecten. Ik vind het een eer om een bijdrage te leveren aan dit dynamische 90-jarige bedrijf door toezicht te houden op haar strategie en activiteiten". Mevrouw Oudenbroek is ook partner bij Custom Management Interim Directors..

Meer informatie over het Management van Tauw Group >>

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.