InfraTech 2023: Move Forward! – Rotterdam Ahoy

Met trots presenteert TAUW zich op 17 t/m 20 januari op de InfraTech 2023 in Rotterdam Ahoy, het nationale platform voor de hele infrasector. We nodigen u van harte uit op onze stand (1.024, hal 1) waar we u laten zien hoe wij samen met onze klanten en partners werken aan een vitale leefomgeving. Ook nodigen we studenten en young professionals uit om op 19 januari langs te komen bij ons standje in de Infra Career Lounge.

22 december 2022

Inhoudelijke sessies

Naast een interactie stand verzorgen we, samen met partners, diverse inhoudelijke sessies:

 • Lezing Projectenkalender

  Door: Jibbe Poppen (Businessmanager waterschappen)
  Woensdag 18 januari, 13:00 – 14:00 uur | Locatie: Waterschapsplein


  Namens de werkgroep Samenwerking Waterschapswerken (SWW) presenteert Jibbe Poppen met de derde editie van de Projectenkalender. Dit zijn 535 projecten, met een gezamenlijke marktwaarde van €1,8 miljard, die de 21 waterschappen en het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) voorzien voor de komende jaren.


 • Lezing Biodiversiteit en infra: Op het oog een conflict, maar schijn bedriegt

  Door: Maikel Aragon van den Broeke (adviseur Ecologie)
  Donderdag 19 januari, 10:30 – 11:30 uur  | Locatie: Kennistheater

  Biodiversiteit is de sleutel tot gezonde ecosystemen, prachtige natuur en een gezonde leefomgeving. De afname van biodiversiteit is gevaarlijk voor de mens en het herstel ervan is een enorme opgave, vergelijkbaar of misschien wel groter dan het klimaatprobleem. Door biodiversiteit en infrastructuur te koppelen kunnen we de noodzakelijke stappen maken naar een toekomstige samenleving waarin herstel van ecosystemen essentieel is.


Aanmelden en meer informatie

We zien u graag tijdens de InfraTech 2023! 
Meer informatie over InfraTech 2023 en het programma is te vinden op www.infratech.nl

Via onderstaande button kunt u zich registreren voor een gratis toegangsbewijs. Na registratie ontvangt u per e-mail uw digitale entreebewijs.

Registreer voor een gratis toegangsbewijs