Online masterclass 3 en 10 oktober 'Aan de slag met AERIUS Calculator'

Neem op 3 en 10 oktober 2023 deel aan onze online masterclass 'Aan de slag met AERIUS Calculator'. In 2 keer 2 uur komen alle facetten aan de orde die nodig zijn om van kop tot staart een stikstofdepositie-onderzoek zelfstandig uit te voeren.

30 augustus 2023

Over AERIUS

AERIUS is het wettelijk voorgeschreven rekeninstrument voor het bepalen van de stikstofdepositiebijdrage van projecten en activiteiten op stikstofgevoelige natuur. Het uitvoeren en controleren van AERIUS berekeningen is in de huidige praktijk veelal het werk van specialisten.

De wet- en regelgeving rondom stikstofdepositie is voortdurend in beweging en ook de AERIUS rekensoftware wordt regelmatig geactualiseerd, aangepast of uitgebreid. Een goede berekening is noodzakelijker dan ooit. De vraag naar gespecialiseerde berekeningen stijgt. Om te voorkomen dat er lange wachttijden ontstaan organiseert TAUW voor eenvoudige berekeningen een online masterclass ‘Aan de slag met AERIUS Calculator’

Leer van de expert

De masterclass wordt verzorgd door Luc Verhees, adviseur luchtkwaliteit en depositie bij TAUW. Luc heeft ruime ervaring met het complete scala aan mogelijke stikstofdepositie-berekeningen. Tijdens de masterclass brengt hij u op de hoogte van de actuele wetgeving en jurisprudentie rondom stikstofdepositie, gaat u aan de slag met AERIUS Calculator en ontvangt u handige tips and tricks.

Basiskennis voor deelname

De deelnemers aan de online masterclass dienen basiskennis te hebben van AERIUS Calculator. Bent u nog helemaal blanco, dan kunt u zich deze basiskennis eigen maken door het document ‘Snel op weg met AERIUS Calculator’ door te nemen. Aangezien het tempo tijdens masterclass hoog ligt is het ook nuttig om de ‘Instructie gegevensinvoer voor AERIUS Calculator 2022’ vluchtig door te nemen. Na het volgen van de  masterclass bent u in staat om eenvoudige AERIUS berekeningen van kop tot staart zelfstandig uitvoeren.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen slechts 300 euro.

Interesse?

Meld je aan via het aanmeldformulier:

Direct aanmelden 

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.