Samenwerking - TAUW en Food Safety Experts op gebied van compliance management

Binnen de Nederlandse (voedingsmiddelen) industrie verleent TAUW al jaren compliance management diensten op het gebied van Arbo, Milieu en Veiligheid. Dit doet TAUW volgens een zelf ontwikkelde methode, waarbij we gebruik maken van de online compliance applicatie Pharius. Om onze klanten uit de voedingsmiddelenindustrie hierin nóg beter van dienst te kunnen zijn, hebben TAUW en Food Safety Experts de handen ineen geslagen.

17 februari 2021

Sinds het derde kwartaal van 2020 is Pharius uitgebreid met een module rondom voedselveiligheid. Food Safety Experts is partner van Pharius op het gebied van voedselveiligheid en heeft ruime ervaring op dit terrein. Door de nauwe samenwerking tussen Food Safety Experts en TAUW bieden we onze klanten de mogelijkheid om, naast wijzigingen in HSE wet- en regelgeving, ook wijzigingen rondom voedselveiligheid op maat te ontvangen.

Jaarlijks zijn er honderden aanpassingen in wet- en regelgeving, die elk een impact kunnen hebben op de bedrijfsvoering. Door de samenwerking met Food Safety Experts zijn wij in staat om de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie een compleet pakket aan diensten te bieden op het terrein van compliance management, zodat deze bedrijven altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving als het gaat Arbo, Milieu en Veiligheid. En nu ook voedselveiligheid.

Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat alleen de relevante wijzigingen, samen met een impactbepaling door experts, met behulp van Pharius aan bedrijven worden doorgespeeld. Zo wordt niet alleen een flinke besparing op compliance kosten gerealiseerd maar ook de graad van compliance vakkundig geborgd.


Meer informatie over onze expertise op het gebied van Compliance Management.

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.