Samenwerking Tauw en Montad op gebied van openbare verlichting

Op vrijdag 19 juni 2015 hebben Annemieke Nijhof, directeur van Tauw Group, en Henk Hoeflake, directeur/eigenaar van Montad, de intentieverklaring getekend voor de samenwerking op het vakgebied openbare verlichting.

Openbare verlichting

De markt op het gebied van openbare verlichting is behoorlijk in beweging. Overheden hebben te maken met een besparingsopgave op energie en financiën. Daarnaast zal de openbare verlichting de komende jaren een centralere rol in de openbare ruimte vervullen, onder andere als datadrager en in de kwaliteitsbeleving van de openbare ruimte. Tauw en Montad spelen door de samenwerking slim in op deze ontwikkelingen en ontzorgen klanten met integraal advies.

Samen doen zij dit

Vanuit de markt krijgen Tauw en Montad een breed spectrum aan vragen. Daarom hebben zij de krachten gebundeld en werken samen verder aan het (door)ontwikkelen en vermarkten van slimme, duurzame systemen op het gebied van openbare verlichting. Uniek is dat Tauw en Montad op deze manier in staat zijn klanten van A tot en met Z te bedienen: van Ontwerp & Realisatie tot en met Beheer & Onderhoud. Dit doen ze vanuit de nieuwste technieken en software. Basis van het gezamenlijke advies is een hoog kennisniveau, kostenbesparing en innovatie.

Contactpersoon: Anno Drenth