Sanne de Groot in de lijst Duurzame Jonge 100 van 2019

Op donderdag 6 juni 2019 werd bij Circl Amsterdam op feestelijke manier de Duurzame Jonge 100 (DJ100) van 2019 gelanceerd. De lijst geeft een overzicht van de 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland; studenten, jonge ondernemers en young professionals die laten zien dat een duurzame maatschappij mogelijk is en anderen inspireren ook een verschil te maken. Sanne de Groot, adviseur duurzame leefomgeving bij Tauw, is één van deze koplopers.

Sanne vertelt: “Het event was een groot feest. Naast de lancering van de DJ100 stonden netwerken en elkaar leren kennen centraal. We hebben gevierd dat duurzaamheid wel degelijk nu al mogelijk is en dat we samen meer impact te kunnen maken. Ik ging vol energie naar huis na de feestelijke lancering van de dj100. Een eer om met zo veel mooie mensen met gave initiatieven de lijst te mogen delen! Bij iedereen die ik sprak dacht ik: wat een toffe dingen ben jij aan het doen”.

Benieuwd waarom Sanne in de DJ100 terecht is gekomen? Lees dan haar profiel.

Over de DJ100

SustainableMotion (een innovatief projectbureau die de kennis van een nieuwe generatie inzet als antwoord op de vragen van de toekomst) organiseert dit jaar voor de zesde keer de DJ100. Ontstaan om jongeren die met gave duurzame dingen bezig zijn zichtbaar te maken
Nadat alle inzendingen binnen waren is een shortlist van 200 personen opgesteld. Een vakjury heeft op basis van verschillende criteria (impact, innovatie, visie en inspiratie) de lijst samengesteld. In het geval van een gelijke juryscore werden de publieksstemmen meegewogen.

De hele lijst is te vinden op: https://dj100.nl/lijst/

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.