Tauw gouden sponsor van Flevo-landschap

Onlangs heeft Tauw een sponsorovereenkomst getekend met Flevo-landschap. Als gouden sponsor leveren we een positieve bijdrage aan het beheren, beschermen en ontwikkelen van natuur, landschap en cultuurhistorie in Flevoland.

Zo staat Tauw aan de basis van het ontwerp van het in ontwikkeling zijnde stadsbos Pampushout in Almere, nu al één van de meest bezochte bossen van Almere vanwege zijn gevarieerde natuur.  Jaco ter Wal, afdelingshoofd Ruimtelijke Inrichting bij Tauw: “De natuur in Flevoland is indrukwekkend. Pampushout is voor mij straks  - mede door haar omvang en het feit dat het te vinden is tussen twee ‘grote’ woningbouwlocaties - het Central Park van Flevoland.”

“En in Natuurpark Lelystad is het mogelijk om vele dieren - van otters tot Przewalskipaarden - van heel dichtbij te zien”, vervolgt Jaco. “Dit is uniek en volgens ons een prachtig voorbeeld van de verborgen natuurschoonheid van Nederland. Tauw sponsort alleen partijen die aansluiten op onze visie en die een concrete bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Het Flevo-landschap is hier een mooi voorbeeld van.”  

 
[Fotobijschrift: v.l.n.r. Henk Klaassens (Tauw), Jeroen Gmelig Meyling (Tauw), Sietze Hess (Flevo-landschap), Martin Jansen (Flevo-landschap) en Jaco ter Wal (Tauw) gebogen over het ontwerp van stadsbos de Pampushout. Deze foto is gemaakt door fotostudio Wierd i.o.v. Flevo-landschap]

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.